Muļķis, jo nebrauca pie sarkanā? Velosipēdistu kašķi Rīgas ielās

tautaruna.lv 23.jūnijs 2021, 12:43
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Kāds sociālā tīkla “Twitter” lietotājs publicējis ierakstu, kurā apraksta situāciju - ievērojot satiksmes noteikumus un nebraucot pie sarkanā, viņš nosaukts par muļķi.

“Un atkal tikko Teikas krustā.. Stāvam ar puiku pie sarakanā velo luksofora gaismas. Gājējiem iedegas zaļais, bet velo paliek sarkanais. Ar puiku stāvam. Aiz muguras atskan: brauksiet? Es: jā, kad būs zaļais. Viņš: muļķis. Un aizbrauca pie sarkanā,” teikts ierakstā.

Ekrānuzņēmums

Ierakstam autoram pievienojas arī citi “Twitter” lietotāji, kuri norāda, ka ik pa laikam nākas saskarties ar situācijām, kurā atsevišķi velosipēdisti klaji neievērot satiksmes noteikumus, tādā veidā radot apdraudējumu sev un citiem.

“Uz Čaka velojoslas es esmu vienīgā, kas gaida brauktuves zaļo un nebrauc ar velo gājējiem virsū, kad viņiem pa diognāli abos virzienos zaļš. velojoslas tiem idiotiem vajagot,” savu piedzīvoto stāsta kāda sieviete.

Tikmēr daži norāda, ka velosipēdistu izdarības tiekot izmantotas vien, lai piesegtu galvenos likumu neievērotājus - autovadītājus.

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas