Ziņu diktors tiešraidē nokļūst amizantā situācijā

tautaruna.lv 5.jūnijs 2021, 20:22
 
Reuters/Scanpix
"BBC" ziņu raidījuma diktors nokļuvis visai amizantā situācijā, vēsta medijs "The Mirror".

Skatoties vakara ziņas, skatītāji pamanīja pa visam amizantu kadru.

Pārsteigtie ziņu pārraides skatītāji bija ieraudzījuši diktoru neveiklā situācijā.

Ziņu diktors Šons Lei vadot ziņas, sēžot pie galda, izskatījas ļoti gaumīgi. Viņam mugurā bija žakete, krekls un kaklsaite. Tā kā viņš sēdēja pie galda nebija redzams, kādas bikses ir viņam kājās.

Spriežot pēc žaketes, lielākoties cilvēki varēja iztēloties, kas diktoram ir kājās. Tomēr tas viss ir maldinoši. Neveikls kadrs ziņu tiešraidē parādīja to, ka kājās diktoram ir šorti un skriešanas apavi.

Skatītāji bija sajūsmināti par redzēto, jo neko tādu nebija gaidījuši, no zolīdā raidījuma vadītāja.

Brīdi, kad kamera rādīja studiju, tā kadrā parādījās diktors ar visiem šortiem un skriešanas apaviem.

Par šāda apģērba kombināciju diktors izteicās, ka dienā, kad tika filmēta ziņu pārraide, tā ir bijusi šogad viskarstākā diena. Viņš neesot domājis, ka kamerā varēs redzēt to, kas viņam ir kājās, tāpēc bija izvēlējies par labu šādam apģērbam.

Raidījuma skatītāji pasmējās par neveiklo situāciju. Kāda soctīklu lietotāja ironizēja par to, ka "BBC" valda ļoti viegla "apģērbu politika", kas atļauj šādi ģērbties diktoriem. Sieviete pasmējās, ka nākamreiz, kāda cita diktore, Fiona Brūsa, tiks manīta bikini.

Brīdi, kad televīzijas ekrānos vadītājs parādījās šortos, viņš stāstīja par visai nopietnu tēmu, kas situāciju radīja vēl amizantāku. Tajā brīdi Šons informēja par Izraēlas politisko satricinājumu un jaunajiem ceļošanas noteikumiem, kas ir saistīti ar Covid-19 ierobežojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas