Neticami! Sieviete pēc 46 gadiem atrod sen pazudušo maku

tautaruna.lv 5.jūnijs 2021, 16:54
 
pexels.com
Kollina Distina no ASV, Kalifronijas 1975. gadā pazaudēja maku. Brīnumainā kārtā pēc 46 gadiem viņas maks ir atradies, vēsta medijs "Fox News".

Kollina savu maku pazaudēja 20 gadu vecumā. Viņa bija devusies uz kinoteātri, lai noskatītos filmu. Tās laikā sieviete netīši pazaudēja maku. Sievietes somā bijis caurums un pa to ārā izkrita naudas maks, un pazuda lielajā "Majestic Ventura" teātrī.

Makā atradās vairākas ģimenes fotogrāfijas un čeks 200 ASV dolāru vērtībā.

"Es atceros, ka piezvanīju viņiem nākamajā dienā, kad sapratu, ka maka vairs nav. Viņi sacīja, ka maku neviens nav atradis," skaidroja Kollina.

Šobrīd, pēc 46 gadiem, teātrī tiek veikts remonts un kāds darbinieks atrada Kollinas sen pazaudēto maku.

Lai arī makā vairs nebija naudas čeka, tajā joprojām atradās gan fotogrāfijas, gan sievietes autovadītājas apliecība, gan "Grateful Dead" koncerta biļete.

Lai atrastu maka īpašnieci, Toms Stīvens, kurš remontdarbu laikā atrada naudas maku, publicēja fotogrāfijas ar to sociālajā medijā "Facebook".

"Vai kāds pazīst Kollinu Distinu? Veicot tehnisko apkopi, mēs esam atraduši viņas maku. Tajā ir ļoti daudz fotogrāfijas, kāds varbūt tās meklē," vēstīja "Facebook" ieraksts.

Kollina sacīja, ka tas bija visai emocionāls mirklis.

"Tā ir kā laika kapsula," sajūsmināta bija maka īpašniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:13

Jaunākās diskusijas