Iedzīvotājs Ropažu novadā novērojis pārsteidzošu skatu

tautaruna.lv 5.jūnijs 2021, 16:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kāds aculiecinieks novērojis pārsteidzošu skatu vienā no Ropažu novada Līču ciema teritorijām – kādā pagalmā apzināti tiek turēti “Narvesen” kioski, turklāt kuplā skaitā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Privātmāju ciemats Ropažu novada Līčos - starp iekoptiem privātmāju pagalmiem uzreiz acīs krīt skatītāja pieminētā teritorija. Blakus “Narvesen” kiosku pilnajam pagalmam atrodas arī citas privātmājas. Kaimiņi stāsta, ka veikaliņi tur atrodas jau vismaz desmit gadu. Starp kioskiem atrodas arī privātmāja - teritorijā žūst veļa, blakus tai skaldīta malka, kas liek domāt, ka, iespējams, tur kāds dzīvo.

Ropažu novada pašvaldībā stāsta, ka minētā teritorija ir privātīpašums, kas pieder juridiskai personai - līdz šim iedzīvotāju sūdzības par kioskiem neesot saņemtas.

"Norādītais zemes gabals patiešām pieder SIA ”Narvesen Baltija” jau kopš 2004. gada un visu šo laiku tiek izmantots kā vieta īslaicīgai kiosku novietošanai, pirms tiek veikta to modernizācija vai pārvietošana uz citu vietu. Tāpat šajā teritorijā īslaicīgi tiek novietoti kioski, kas paredzēti izbraukuma tirdzniecības vajadzībām," skaidro Ilze Dumceva, SIA “Narvesen Baltija” pārstāve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas