Madara Kiviča vēl šodien atceras kādu baisu atgadījumu

tautaruna.lv 3.februāris 2019, 17:15
 
Ekrānšāviņš/Instagram
Mūziķa Andra Kiviča sieva Madara vietnē Instagram pastāstījusi kādu divus gadus senu atgadījumu, kas raisījis pamatīgu izbīli.

"Rīta stundās skaists putenis un izcila slidotava. Var lieliski atsvaidzināt prasmi, kā vadīt auto, lai nenotiek tā, kā notika laikā, kad pirmoreiz patstāvīgi mācību procesā saskāros ar ledu un sniegu," atzīst Madara.

Viņa stāsta, ka pirms diviem gadiem tikai trešo reizi mūžā piesēdusies pie automašīnas stūres. Degsme iemācīties braukt bijusi tik liela, ka ticis noīrēts auto.

"Mums ir "automāts", mācījos uz "manuālo", un rīts gluži kā šorīt - putenis, ledus, sniegs... Krustojumā galvenais ceļš maina virzienu, es braucu un auto sanes, ātrums bija pavisam neliels, bet tas izbīlis. Un pretī noteikti bija jābrauc baltam busiņam, toties tas veiksmīgi apstādināja manu auto un par brīnumu - nevienam ne skrambiņas! Viss veiksmīgi un laimīgi šķīrāmies!"" atminas Madara.
View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Jāatzīmē, ka nesen Madara atklājusi, ka taisās šķirties no mūziķa Andra Kiviča, kurš uzsācis attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Madara laulību gredzenu grasās iemest Rīgas kanālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas