Veikalā Rīgā vīrietis saceļ pamatīgu traci, kad kasiere acu priekšā viņu apkrāpj

tautaruna.lv 26.janvāris 2019, 13:20
 
Reuters/Scanpix
Kāds pircējs raksta par krāpšanu veikalā "Rimi", kas atrodas Rīgā, Tilta ielā.
Pircējs raksta, ka pārdevēja nav vēlējusies viņam atdot 10 eiro banknoti.

"Iegāju iepirkties ''Rimi'' veikalā Rīgā ,Tilta ielā 32. Plkst. 16:22 gāju norēķināties pie pirmās kases. Pārdevējai par pirkumu iedevu 20 eiro skaidrā naudā, vienā banknotē, par pirkumu bija jāsamaksā 7,82 eiro. Kad pārdevēja izdeva atlikumu 2,18 eiro, biju nesaprašanā,jo pietrūka desmit eiro.

Pārdevēja, kuras vārds nepalika atmiņā, uzstājīgi mēģināja pārliecināt mani, ka no manis saņēma 10 eiro nevis 20 eiro. Tika pasaukta vecākā pārdevēja Žanna, kura aizgāja apskatīties video ierakstu, lai precizētu.

Pēc kāda laika viņa ieradās un teica, ka video nevar saskatīt naudas zīmi. Pēc kā viņa teica ,ka jāpārskaita kase. Man nauda tika atdota, bet, tā kā es tiku pazemots citu pircēju priekšā, gaidīju atvainošanos no pārdevējas, kura mani mēģināja apkrāpt. Uz ko es saņēmu atbildi "PAR KO''!? . Mani nošokēja, gan pārdevējas attieksme, gan vadītāja Žanna, kura teica ka neredz video ierakstu,kuriem taču jābūt," raksta pircējs.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi. Daļa raksta, ka kasiere, iespējams, kļūdījās sava saspringtā darba grafika dēļ. Vēl kāds komentētājs raksta, ka ar līdzīgu situāciju arī saskāries šajā veikalā, kad kasiere mēģināja viņu apkrāpt ar 50 eiro banknoti.

Jāpiebilst, ka pircēji ik pa laikam sūdzas par pārdevēju nelaipno attieksmi. Tā nesen kāds pircējs sūdzējies par pārdevēju veikalā "Top" Talsu novadā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas