Tēvs dusmās: Apsargs lielvekalā Cēsīs ņirgajies par manu meitu

tautaruna.lv 26.janvāris 2019, 11:08
 
F64
Kāds vīrietis pastāstījis, ar cik nepatīkamu apsraga rīcību nācies saskarties viņa meitai veikalā Cēsīs.
Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka apsargs viņa meitu esot nosaucis par sliktu māti.

"Mana meita ar 2 gadīgu bērnu iegāja Cēsīs veikalā MaximaXX, paņēma iepirkuma grozu ( ratiņus) un, tā kā bērnam bija ziemas kombinezons un viņu nevarēja ielikt paredzētā vietā, nosēdināja viņu iekšā ratiņos. Pie meitas piegāja veikala apsargs, kurš aizrādīja meitai, ka nedrīkst tā vizināt bērnu, kam meita piekrita, bet paskaidroja, ka savādāk nevar izdarīt pirkumu.

Apsardzes darbinieks turpināja sekot manai meitai, apkaunot viņu, draudot, ka izsauks policiju un bāriņtiesas darbiniekus, apkaunoja, ka viņa ir slikta māte. Tas turpinājās līdz pašai kases vietai," raksta vīrietis.

Viņš uzskata, ka tā ir ņirgāšanās par cilvēku.

Tikmēr komentāros cilvēku domas dalās. Daļa uzskata, ka sieviete neko tik briesmīgu nebija izdarījusi, lai apsargs viņai aizrādītu.

"Ārzemēs bērni vienmēr tiek sēdināti pašos ratiņos un problēmu nav nekādu. Nevienam pat prātā neienāk, kaut ko aizrādīt. Latviešu postpadomju stagnācijai nav robežu, ka tik pie kā kaut kā piekasīties," teikts kādā komentārā.

Tikmēr daļa pauž viedokli, ka iepirkumu ratiņi nav paredzēti bērnu sēdināšanai.

"Iepirkumu ratiņi nav paredzēti bērnu pārvadāšanai pirmkārt no higiēnas viedokļa, otkārt no bērnu drošības viedokļa - atliek vecākam uz sekundi novērsties, lai paņemt preci, bērns var izkrist no ratiņiem un gūt smagas traumas vai var būt pat letāls iznākums. Vainīgs būs apsargs, kurš redzēja un nenovērsa to? Ir bērniem speciāli iepirkumi rati "automašīnas" - tur ir drošības siksnas, kāpēc nevar izmantot tos?" teikts komentārā.

Komentāros pats sūdzības autors vēl piebilst, ka apsargam nevis vajadzēja apvainot viņa meitu, bet gan piedāvāt kādu risinājumu.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par apsargu rīcību lielveikalos. Piemēram, kāda sieviete bijusi neizpratnē, kā atļāvies rīkoties apsargs veikalā Ogrē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas