Iedzīvotāja: Jūrmalas dome ņirgājas par mani, jo man nav "Lexus" un privātmājas

tautaruna.lv 16.decembris 2018, 10:33
 
F64
Kāda sieviete uzskata, ka Jūrmalas dome klaji ņirgājoties par tiem, kam nav automašīna "Lexus" un privātmāja Jūrmalā.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka viņas ceļš no dzelzceļa stacijas līdz rehabilitācijas centram "Vaivari" esot bijis briesmīgs apledojuma dēļ.

"Viss ceļš, sākot no stacijas līdz rehabilitācijas centram apledojis un slidens, sajūta, ka pīlei uz ledus.. Kaut, ka trijatā aizslidojām līdz centram... Papildus visam, par cik man nesen bija uztaisīta operācija rokai, skaidru naudu es nenesāju līdzi... Nu, lūk, un nācās doties no Vaivariem līdz Dubultiem ar kājām, kur atrodas tuvākais bankomāts un, ziniet, posmā no Vaivariem līdz Dubultiem gājēju ceļš tīrs, ka ledus... Vienkārši ņem bez maz vai slidas un slido līdz sev vajadzīgai iestādei... Jautājums, vai tiešām ir tik drausmīgi nepieciešams tas bezmaksas transports Jūrmalā, ka visas pārējās vajadzības, kas patiešām būtu vajadzīgas, var atstāt pašplūsmā?"

Sieviete vērš uzmanību, ka slideni ceļi varētu būt ne tikai domes, bet arī privātmāju īpašnieku atbildība.


"Es saprotu, ka varbūt posmā no Vaivariem līdz Dubultiem (tālāk nezinu, kas ir jo nedevos ar kājām tālāk) gājēju ceļš jeb ietve nav īsti pašvaldības īpašums, bet, tad - kāda velna pēc (atvainojos pa izteicienu) policija nesoda īpašniekus, kam tā zeme pieder?! Jo es atvainojos, bet stipri šaubos, ka likums ļauj savu īpašumu pārvērst pa dzīvību apdraudošu vietu! " raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž neizpratni par sievietes sūdzību. Sievietei esot jāņem vērā mainīgie laika apstākļi, un pašai jādomā, kā atrisināt šo situāciju uzskata kāds komentētājs.

Arī kāds Jūrmalas iedzīvotājs raksta, ka sūdzība par domes darbu nav pamatota.

"Dzimis Jūrmalā (neuzskatu īsti Sloku par Jūrmalu, un cik noprotu - no turienes arī esat), ir privātmāja, mašīnas uz doto brīdi nav, nekādu diskomfortu nejūtu ar labiem apaviem.
Transports ir par velti ar Jūrmalnieka karti, nav tā Jūrmalas domes problēma, ka jums tādas nav, vai neesat deklarēta Jūrmalā, ir jāsaprot, ka NAV fiziski iespējams snigšanas laikā ( un snigt sāka agri no rīta) visu un uzreiz izdarīt, kā JUMS to vēlētos, tā kā iesaku nevis dzemdēt bērnus, bet sākumā sakārtot privāto dzīvi, lai vismaz 300 euro vērta mašīna nebūtu kas kosmisks, nevēlaties auto ? Brauciet ar taksi šajā laika posmā, a tiem, kuriem ir privātmāmajas, daudz strādā, lai tādas tiem būtu, un nevar sēdēt visu dienu mājās, lai kasītu nost sniegu," teikts kādā komentārā.

Arī cits Jūrmalas iedzīvotājs piebilst, ka "man ir privātmāja šajā posmā - neuzskatu, ka MAN ir jākaisa sāls svešiniekiem - kam vajag, lai kaisa...".

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas