"Nespēju to apēst"; Rīgas kafejnīcā pasūtīta pica pamatīgi sadusmo sievieti

tautaruna.lv 3.novembris 2018, 15:29
 
F64
Kāda sieviete pastāstījusi, ka pasūtījusi "Čili Picā", kas atrodas tirdzniecības centrā "Alfa" picu, taču atnestais ēdiens viņu pamatīgi sadusmojis.
Kaut ko tādu redzēju pirmo reizi. Kaut gan pica bija ar atlaidi, tā cena vienalga neatbilda tam, ko atnesa.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka pica galīgi neizskatījās tāda, kāda bija redzama ēdienkartē.

"Pasūtīju picu “četri gadalaiki”, kura standarta cena 30 centimetriem ir 11eiro, bet piedāvāja 50% atlaidi ar čili picas “drauga karti”. Kad pica tika atnesta, konstatēju, ka uz diviem gabaliņiem bija ļoti nevīši uzmestas 5 mazas garneles - pa divām, trim garnelēm uz katras picas šķēles gala, bet šķēles vidū un pie garozas tikai siers. Līdzīgi ar šķēlēm, kur bija jābūt mīdijām. Pica izskatījās briesmīgi un galīgi neatbilda ēdienkartē piedāvātajam. Protams, ēdiens bieži neatbilst tam, kas ir ēdienkartē, bet tas, kas man tika atnests, lika man ļoti sadusmoties. Likās, ka būtu pasūtījusi picu tikai ar sieru. Kaut ko tādu redzēju pirmo reizi. Kaut gan pica bija ar atlaidi, tā cena vienalga neatbilda tam, ko atnesa. Nebiju pat spējīga apēst to, tā kā pica bija burtiski bez piedevām," ar savu pieredzi dalās sieviete.

Viņa iesaka neuzķerties uz šo mārketinga triku - pirkt ar atlaidi, tomēr piebilst, ka "kaut gan nav fakts, ka bez atlaides neatnestu to pašu".

No picērijas viņa esot aizgājusi ļoti dusmīga un nepaēdusi.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par ēdiena kvalitāti picērijā. Tā nesen kāds klients sūdzējies, ka viņam nācies izmest "Lulū Pica" pasūtīto picu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas