Norvēģu ģimene pastāsta, cik biedējošus notikumus pārdzīvojusi Latvijā

tautaruna.lv 11.oktobris 2018, 7:13
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Šī gada 4.oktobrī sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, kā pie lidostas "Rīga" sadedzis taksometrs. Ģimene no Norvēģijas, kura neilgi pirms nelaimes iekāpusi auto, ir pateicīga, ka ir dzīva.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka jau sākumā, kad ieņēmuši vietas, ģimene jutusi, ka automašīnā ir savāds aromāts. Ģimenes galva Mortens teicis Nadjai, ka nevēlas ar konkrēto automašīnu braukt, jo tās stāvoklis neizskatoties pārāk labs. Sieviete ātrāk vēlējusies nokļūt mājās, tāpēc aizdomas neuztvērusi nopietnu un teikusi, ka viss ir kārtībā. Tomēr turpmāk abiem pat murgos nerādījies.

"Pēc aptuveni pussekundes automašīna eksplodēja, bija blīkšķis, un tā pat nedaudz pacēlās virs zemes," atceras Mortens.

Ģimene jau bija uzlikusi drošības jostas, lai dotos ceļā. Tās rautas vaļā, Mortens skaļā balsī teicis, lai ģimene kāpj ārā - sešgadīgais dēls no bailēm bļāvis, vēlāk nevēlēdamies kāpt citā automašīnā, informē raidījums.

Lidostas "Rīga" pārstāvis Edgars Vilcāns skaidro, ka tiklīdz tikuši pamanīti dūmi, izsaukta lidostas ugunsdzēsēju komanda, kas liesmas likvidējusi 30 sekunžu laikā. Viņš arī atklājis, ka pēc lidostas pārstāvju rīcībā esošās informācijas, taksometra vadītājs notikuma vietu pametis.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@dtp_latvia) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas