Kā tagad izskatās 17 kilogramus viegla meitene, kas cīnās ar smagu slimību

tautaruna.lv 11.oktobris 2018, 15:03
 
Ekrānšāviņš no video
Par 26 gadus veco Barnaulas iedzīvotāju Kristīni Korjaginu plašāka sabiedrība pirmo reizi uzzināja pirms pāris gadiem, kad viņa viesojās populārā Krievijas TV raidījumā. Tad meitene svēra 22 kilogramus un centās uzveikt anoreksiju.

Taču Kristīnei tas neizdevās un un ar gadiem viņai kļuva vēl sliktāk. Vēl nesen Korjaginas svars bija 17 kilogrami.

Par šo meiteni sabiedrībai vēlreiz atgādināja šova "Dom 2" zvaigzne Marija Kohno, kas savulaik arī cieta no gremošanas traucējumiem.

Korjagina izprot savu problēmu, vēlas izārstēties, jo saprot, ka tā dzīvot nevar. Taču viņai ir grūti tikt ar to galā. Kristīnes vecāki pārdzīvo par meitu, viņi vairs nezina, kā meitai palīdzēt.

"No rīta es dzēru sulu. Pa dienu dzēryu tēju ar cukuru vai kafiju. Vakarā apēdu kaut kāda augļa gabaliņu. Man nebija mērķa notievēt, bet bija mūžīgas bailes pieņemties svarā. Dažreiz viss beidzās ar histēriju, es varēju mest ar šķīvi," atklāta ir Kristīne.

Ekrānšāviņš no video

Kad palīdzēt Kristīnei pieteicās Kohno, kurai savulaik izdevās uzveikt problēmas ar gremošanu, Kristīne atsākusi pamazām ēst un sver jau 18 kilogramus. Viņai tas ir liels progress, taču līdz pilnīgai atveseļošanās stadijai vēl ir ļoti tālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:21

Jaunākās diskusijas