"Kā pieņemt nodevību?"; divi sunīši vairākus mēnešus patversmē gaida saimniekus

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 15:00
 
Facebook/ekrānšāviņš
Tukuma dzīvnieku patversme sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar visai skumju ziņu, atklājot, ka jau vairākus mēnešus divi sunīši patversmē gaida savus saimniekus, taču neviens nav atsaucies.
"Paklausot ieteikumiem ir likti sludinājumi, policijai paziņots, apkārtējie aptaujāti, vetārstam nodota informācija, medniekiem prasīts... Neviens neko nezina un neatpazīst sunītes. Divi suņi... Bez vārda, nezināma vecuma, un vai ir sterilizētas, arī mēs nezinām. Nezinām neko... Ar izpratni cenšamies un mēģinām atrisināt sunīšu dzīvesstāstu un saprast viņas, tuvāk iepazīt, lai varētu meklēt jaunus saimniekus," vēstīts ierakstā.

Patversmes darbinieki pieļauj, ka pēc šķirnes tie ir medību suņi. Uzvedoties tāpat kā citi suņi, pret kaķiem sunenītes ir neitrālas, klusas, maz rej.

Sunenītēm patīk mīļoties, bet viņas esot jāglauda abas reizē, jo starp abām pastāvot konkurence. Patversmes darbinieki sunīšus iesaukuši par Matildi un Līni, atzīst, ka pie viņām brauc ciemiņi, ir savi staidzinātāji.

"Lai, cik labi ir kompānijā, sunim vajadzīgas labas mājas un mīloši saimnieki!!! Gaidām pārdomātus māju piedāvājumus!!! Ja nav iespēja dot mūža maizi sunītēm, jūs varat atbalstīt viņu uzturēšanos patversmē, jo valsts garantētās 14 dienas jau sen garām! Lūdzu, izdariet sirdsdarbu un piezvaniet 90006089!
Būsim Jums pateicīgi!!!," atzīst patversmes darbinieki. Ziedot var, izmantojot zemāk redzamos rekvizītus.

Tukuma dzīvnieku patversmes ziedojumu konts:

DzAB "Dzimuši, lai dzīvotu"; reģ.nr. 40008202251;
LV43UNLA0050020613547;
(Biedrībai piešķirts sabiedriskā labuma statuss).

Paypal kontam piesaistīts e-pasts: simonasisi@inbox.lv.

Ziedojuma tālrunis 90006089 (maksa par zvanu 1,42 euro).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas