Vīrietis Ropažu pusē izmisumā, kā smaga avārija izpostījusi viņa īpašumu

tautaruna.lv 17.novembris 2023, 1:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Reģionālo autoceļu P4 Rīga-Ērgļi, it sevišķi tuvāk galvaspilsētai, akurāt noslogo lērums smago transportlīdzekļu. Pie Lielkangariem, Ropažu novadā, dzīvojošais Roberts 10. oktobrī teju kļuva par aculiecinieku potenciāli traģiskam negadījumam, vēsta "Bez Tabu".

Ierasto ikdienu pagalmā pēkšņi pārtrauca smags ceļu satiksmes negadījums. Steigšus nokļūstot avārijas vietā, atklājas patiesi baisa aina. Roberts ar līdzcilvēkiem, redzot sekas, sākotnēji nosprieda, ka šoferis gājis bojā. Tomēr pēc ilgāka klusuma brīža no kravinieka kabīnes atskanējuši vaidi. Lielkangarietis tad nu palicis negadījuma vietā, sarunājoties ar autovadītāju, lai viņu uzturētu pie samaņas līdz mediķu un glābēju ierašanās brīdim.

Smagā automašīna ar šķembu kravu, iespējams, plīstot riepai, pilnā ātrumā nobrauc no ceļa, iztriecas cauri žogam un apgāžoties izsvaida pa malu malām kravu un arī ķīmisko piesārņojumu. Izlija dīzeļdegviela un citi tehniskie šķidrumi.

Lai arī avārija notika pirms vairāk nekā 20 dienām, sekas vēl joprojām nav likvidētas. Piesārņojums redzams pat ar neapbruņotu aci.

Roberts sazinājies ar Valsts vides dienestu, taču uzskata, ka par vidi atbildīgā institūcija lietas labā neko nav izdarījusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas