"Tas ir apkaunojoši!" šoferis par policijas rīcību pēc avārijas

tautaruna.lv 2.novembris 2023, 7:00
 
F64
Incidents, kur iesaistīts Laura melnās krāsas “BMW” vēl 21. jūlijā piedzīvots galvaspilsētā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Lauris atklāj, ka kāds autovadītājs iebraucis Kristapa ielas 22. nama pagalmā, taču, pamanot, ka no teritorijas ārā brauc cits šoferis, nolemj veikt manevru atpakaļgaitā. Izbraucot uz ielas, autovadītājs uztriecās Laura “BMW”. Tiesa gan, tā vietā, lai apstātos, vaininieks strauji izbraucis no pagalma un pameta negadījuma vietu.

Lauris vispirms paļaujas uz autovadītāja godaprātu, cerot, ka grēcīgais šoferis atsauksies. Tomēr pēc vairākām klusuma piesātinātām dienām gluži kā brīnums aiz automašīnas vējstikla slotiņām uzrodas neliela lapiņa. Izrādās, aculiecinieka vēstījums par redzēto avāriju.

Ņemot vērā, ka aculiecinieks norādīja arī sadursmē iesaistītās automašīnas numuru un savu kontaktinformāciju, cietušais nolemj vērsties policijā.

Taču tad seko, Lauraprāt, likumsargu gausā rīcība. Aculiecinieka liecība policijas rīcībā nokļūst vien septembra vidū, proti, divus mēnešus pēc avārijas. Turklāt - par spīti aculiecinieka sacītajam un skaidri sniegtajām norādēm, vaininieku atrast neizdodas.

Laurim pat esot aizdomas, ka avārijā iesaistītā transportlīdzekļa īpašnieks apzināti nevēloties atzīties avārijas izraisīšanā un, iespējams, tiekot piesegts no policijas puses.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas