Atklāj detaļas par traģēdiju Siguldas pusē, kurā gāja bojā jauns vīrietis

tautaruna.lv 2.novembris 2023, 4:00
 
Kaspars Krafts/F64
Kāds “BMW” automašīnas vadītājs Siguldas pagastā pie pagrieziena uz Jūdažiem nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzeklis apgāzās, un vadītājs palika iesprostots salonā. Garāmbraucēji izsauca mediķus, taču ārstu brigāde vairs nebija spējīga izglābt nepilnus 30 gadus vecā vīrieša dzīvību, vēsta “Degpunktā”.

Zoja, kas dzīvo blakus notikuma vietai, stāsta, ka mazdēls mazliet niķojās, bet viņas dēls dzirdēja blīkšķi. Pēc kāda laika dēls puiku nomierināja, un tad Zojas dēls pa logu ieraudzīja operatīvo transportlīdzekļu sirēnas.

Simts metrus no Zojas mājas tikko bija nosities cilvēks. Sadragātā automašīna joprojām atradās grāvī. Bremzēšanas sliedes nav redzamas - izskatās, ka šoferis traucās ievērojamā ātrumā un laikus nav sapratis, ka papildu josla beidzas jau pēc pārsimt metriem.

“BMW” vadītājs, visticamāk, brauca no Jūdažu puses un pagriezienā ieņēma labo, ieskrējiena joslu. Ņemot vērā, ka smagā avārija notika taisnā ceļa posmā, vietējie iedzīvotāji spriež, ka vadītājs kaut kādu iemeslu dēļ nav bijis spējīgs novaldīt transportlīdzekļa stūri. Policijas pagaidām nav pabeigusi ekspertīzes. Tāpēc to, vai šoferis bija alkohola reibumā, būs iespējams uzzināt tikai pēc kāda laika.

Kamēr mediķi strādāja, Zojas 50 gadus vecais dēls nostājās ceļa otrā pusē un centās izprast traģiskās avārijas apstākļus. Vīrietis negribēja traucēt operatīvo dienestu darbu un liekus jautājumus neuzdeva, taču dažas detaļas viņš uzzināja no cilvēkiem, kuri bija ieradušies sakopt negadījuma sekas.

Zojas dēls runājis ar “ceļiniekiem”, kuri teica, ka vīrietis neesot bijis piesprādzējies un izlidojis laukā pa automašīnas logu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas