Traģēdija Cēsu novadā: traģiski iet bojā 19 gadus vecs puisis

tautaruna.lv 21.februāris, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / Vladislavs Proškins/F64
Traģisks ceļu satiksmes negadījums Cēsu novada Liepā prasīja jaunieša dzīvību. Kāda vīriešu kompānija pusdienlaikā bija devusies izbraucienā ar “Audi” markas spēkratu un, pēc iedzīvotāju stāstītā, iespaidīgi pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, vēsta "Degpunktā".

Par 19 gadus vecā jaunieša nāvi ciema iedzīvotāji ir satriekti. Tie, kuri redzēja avārijas sekas, ir pārliecināti, ka vadītājs braucis lielā ātrumā.

Likumsargi stāsta, ka “Audi” spēkratā atradās trīs vīrieši. Bojāgājušais, visticamāk, nebija piesprādzējies, jo pēc trieciena no automašīnas tika izmests. Vadītājs un otrs pasažieris guva ievainojumus.

Dzintra liktenīgajā dienā brauca pretim “Audi”, sieviete bija ceļā pie friziera un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ viņa traģiskajā sadursmē netika ierauta: “Pašā kalna galā redzēju, ka viens, līkločus metot, traucas pretī. Es nepaspēju ne nobīties, ne bremzēt, kad viņš jau bija man pretī. Pēkšņi viņš iekārtojās atpakaļ savā joslā. Es dzirdēju to būkšķi, bet biju jau no kalna lejā un vairs nekā nenoreaģēju. Es nospriedu, ka viņš ar 100 km/h brauca, pārējie teica, ka vēl vairāk. Viņš mani būtu ietriecis tajā piemineklī un puķītes man varētu nest. Žēl, ka paņēma līdzi jaunu puisi vēl.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas