Iespējams, bijušie darbinieki nodedzina veikalu "Lats"

tautaruna.lv 30.novembris 2023, 13:15
 
F64
Katlakalnā kāds pagaidām vēl nenoskaidrots ļaundaris mēģinājis nodedzināt vietējo pārtikas bodīti “Lats”, vēsta "Degpunktā".
Par sestdienas naktī redzēto pastāsta Aksana, kas dzīvo blakus veikalam un ir ļoti nepatīkami pārsteigta par notikušo: “Bija tā, ka dēls pirms plkst. 24.00 mūs pamodināja, jo redzēja, kā uz veikalu aizskrien kāds puisis un pēkšņi skrien atpakaļ. Pēc kāda brītiņa redzējām, ka tur ļoti strauji sākās ugunsgrēks. Uzreiz izsaucām ugunsdzēsējus, kuri atbrauca 10 minūšu laikā. Tā, protams, ir ļaunprātīga rīcība. Pēc tam redzējām, ka te nobrauca garām balta “Porsche” automašīna. Paskatījās, ka aizdegās un aizbrauca.”

“Degpunktā” sazinājās ar vismaz 20 atsevišķu “Lats” veikalu ķēdes vadītāju Kristapu Lūsi, kuram arī sestdienas nakts bija negulēta, jo bija jāsteidz uz Katlakalnu: “Ierodoties konstatējām, ka aizdedzinātas veikala palīgtelpas, kur arī vēlāk tika atrastas izdegušas riepas un benzīna kanna. Tātad kāds bija aplējis veikala telpas ar benzīnu vai līdzīgu šķidrumu un aizdedzinājis. Acīmredzot ar mērķi pārtraukt mūsu uzņēmējdarbību. ”

Kristaps Lūsis apstiprina, ka esošais veikals vairs netiks atjaunots, taču vietējos bez veikala neatstās un tiks strādāts pie idejas uzcelt pavisam jaunu veikala ēku. Lai arī strādā apdrošināšanas mehānisms, tomēr zaudējumi ir lieli - pati ēka, preču krājumi un inventārs, kas atradās veikalā.

Viņam ir sava versija, kas šo noziegumu varēja pastrādāt, taču tā ir tikai viena no iespējamajām versijām: “Mums nav bijuši tādi ienaidnieki, kas vēlētu ļaunu. Man šķiet, ka tie ir bijušie darbinieki, kas ir atlaisti un kam ir sāpe palikusi. Es vairāk sliecos uz to.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas