Šokējoši: sieviete Purvciemā kļūst par slepkavības liecinieci

tautaruna.lv 31.augusts 2023, 11:30
 
Ilustratīvs attēls / Kristaps Kuhaļskis/F64
Gaišā dienas laikā publiskā vietā Rīgā, Dzelzavas un Stirnu ielas krustojumā, vīrietis ar rūdītu kriminālo pagātni izvilka no somas nazi un nodūra vienu no saviem kompānijas biedriem, vēsta “Degpunktā”.

Dažas asins peļķes, kas redzamas starp tirgotāju saklātajiem galdiem, netraucē turpināt darbu un apkalpot klientus, no kuriem lielākā daļa nemaz nezina, ka vakar pēcpusdienā nelielajā tirdziņā notika slepkavība. Lietus lielāko daļu liecību ir aizskalojis. Kā saka pārdevējas, labi, ka tā. Viss aizsācies kompānijā, kas ar regularitāti trokšņo un traucē tirgotājiem strādāt.

“Viņiem te ir krogs, saņem pudeles no dzērieniem, lamājas, daras un neliekas ne zinis. Vakar viņi te pulcējās kādi pieci,” stāsta tirgotājas.

Par slepkavības tiešo liecinieci kļuva Gunta, kas tirgojās iepretim skaļajai kompānijai. Piedzīvotais vēl ilgi paliks sievietes atmiņās.

Notikušā aculieciniece Gunta stāsta, ka kāda sieviete sāka saukt palīgā, tad ieradzījusi atkāpjamies pūli un vīrieti, kurš apgūlies uz zemā soliņa. Asinis sākušas plūst no miega artērijas. Izsaukti “ātrie”, ziņots par slepkavību. Vainīgais esot pārliecies pāri otram, izvilcis laukā nazi un iedūris. Pēc tam ielicis nazi mierīgi mugursomā un aizgājis.

Likumsargiem zināms, ka vīrieši bija savstarpēji pazīstami un starp viņiem vakar izcēlies konflikts. Strīda iemesls gan ir visai banāls. Nododot taromātā pudeles, bija nozaudēts čeks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas