Pēc skandāla ar meitu Voločkova 1.septembrī pavadīs svešu bērnu

tautaruna.lv 31.augusts 2023, 13:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Skandalozā Krievijas balerīna Anastasija Voločkova daudz laika velta savai karjerai, tāpēc viņas meita Ariadna jau vairākus gadus dzīvo kopā ar tēvu. Dažreiz meitene ierodas apciemot savu māti, bet siltu attiecību starp abām nav. Pagājušā gada pavasarī balerīna atzina, ka meita viņu nav uzaicinājusi uz izlaidumu. Uz pasākumu bija aicināti skolēnu vecāki, taču Voločkovas nebija, ziņo Vokrug TV.
Jaunā mācību gada priekšvakarā Voločkova paziņoja, ka nepavadīs meitu uz skolu. Māksliniece nolēma svētkos pavadīt citu bērnu - savas mājkalpotājas Lolas meitu.

Anastasija atzina, ka jau sen uzskata asistenti par ģimenes locekli. “Šogad, 1. septembrī, iešu uz skolu, lai aizvestu mūsu Loločkas vecāko meitu. Aizvedīsim viņu uz skolu, kas atrodas netālu no mūsu mājas, mūsu ciematā, ”skaidroja dejotāja.


Voločkova piebilda, ka Lola ar vīru un trim bērniem viņas mājā dzīvo jau astoņus gadus, tāpēc viņa kļuvusi par patiesi tuvu cilvēku. Sieviete pilda ne tikai mājkalpotājas funkcijas, bet nesen kļuvusi par mākslinieces direktori. “Viņa palīdz biznesa lietās un atbild uz darba tālruņiem. Brīnišķīgi cilvēki. Es viņus uzskatu par savas ģimenes locekļiem,” sacīja Voločkova.

Daži fani brīnās, kāpēc Anastasija neņem savu meitu sev par palīgu, jo pirms Lolas balerīnas brāļameita pildīja administratora pienākumus.

Voločkova atzīmē, ka Ariadnai ir daudz darāmā, un meitenes tēvs, pēc dejotājas domām, vērš viņu pret māti. Neskatoties uz to, Anastasija netur ļaunu prātu uz savu meitu, uzskatot, ka nelielas nepatikšanas un pārpratumi neietekmēs viņas mātes mīlestību. "Viņa ir brīnišķīgs cilvēks, izglītots. Draudzējos ar viņu, ar viņas puisi un priecājos, ka izaudzināju brīnišķīgu cilvēku - tādu, kādu vēlējos," atzīmēja māksliniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas