VIDEO: Sieviete Purvciemā izlec pa logu; iemesls - parādi

tautaruna.lv 26.novembris 2019, 12:02
 
Ekrānšāviņš no video
Pavisam bēdīgi pirmdiena iesākās kādai Purvciema iedzīvotājai – gados jaunai sievietei, kura, depresijas mākta, nolēma pievērst apkārtējo uzmanību, lielā augstumā izkaroties pa logu un pēc tam arī nolecot, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirmdien ap plkst. 11.30 Brantkalna ielas iedzīvotāji pamanīja, ka 17. namā kāda jauna sieviete, kājas izkārusi pa logu, sēž uz kāpņu telpas piektā stāva palodzes. Sākotnēji apkārtējie padomāja, ka meitene smēķē, bet pēc brīža atklājās, ka viņas nodomi ir bīstami nopietni.

Sieviete draudēja izdarīt pašnāvību. Izsaukta policija, kas apziņoja visus pārējos dienestus.

Diemžēl krīzes situācijas atrisinājums bija bēdīgs. Sieviete izšķīrās par lēcienu. Aculiecinieks: “Līdz ko ugunsdzēsēji ar sirēnām piebrauca, viņa nokrita. (DP: Sabijās?) Jā, sabijās. Bija divas sirēnas ieslēgtas, ar tādu troksni. Un tieši tajā momentā? Tajā momentā, kad izdzirdēja sirēnas, viņa nolēca. (DP: Jūs to redzējāt?) Redzēju. Nepatīkami.”

Neoficiāla informācija vēsta, ka sieviete par šādu soli izšķīrusies parādu dēļ. Faktiski viņas dzīves līmenis bijis zem iztikas minimuma. Reizēm neesot pat bijis ko ēst.

“Viņa bija nekaitīga, saprotiet, žēl! Saka, ka viņai atņemtas vecāku tiesības, bērns viņai bija. Darbā viņu neņēma, viņa bija mazliet… No bērnu nama,” saka notikušā aculiecinieces.

Pēc šausminošā kritiena cietusī smagā stāvoklī aizvesta uz slimnīcu. Plašāku ziņu par veselības stāvokli šobrīd nav.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:30

Jaunākās diskusijas