Dzegužkalnā nelaimīgas mīlestības dēļ vīrietis izdara ko baisu

tautaruna.lv 26.novembris 2019, 17:24
 
Ekrānšāviņš no video
Kāds Dzegužkalna iedzīvotājs nedēļu pirms 38 dzimšanas dienas publiski padarīja sev galu savas bijušās draudzenes mājas pagalmā, tieši zem sievietes dzīvokļa logiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Svētdien Dzegužkalnā kāda pensionāre mierīgi uzkopa savu dzīvokli, pat nenojaušot par turpmākajiem notikumiem, kas šokēs visus Vilhelma Kreslera ielas tuvāko namu iedzīvotājus. Sieviete notiekošo redzēja caur virtuves logu.

Ap plkst. 17.00 ēkas pagalmā parādījās kāds vīrietis, kurš rokā turēja degvielas kannu. Viņš no galvas līdz kājām nolaistījās ar šķidrumu un pēc tam sevi aizdedzināja.

Kāda mājas iemītniece, kas vēlējās palikt anonīma, bija informēta par vīrieša pašnāvības motīvu un sniedza policijai paskaidrojumus. Mirušais izrādījās viņas bijušais draugs. Vīrietis nespēja pārdzīvot šķiršanās sāpes un atriebās sievietei tik skarbā veidā, kādu nebija gaidījis neviens.

“Mēs bijām šķīrušies jau kādu laiku. Viņš visās attiecībās, kad šķīrās, viņš draudēja ar pašnāvību. Šajās viņš to izdarīja. (…) Es zināju. Viņš mēģināja kārties. Pēc tam viņš pateica, ka ir izlēmis sadedzināties pie maniem logiem, es neuztvēru to nopietni. Viņš ir daudz draudējis. Es neticēju vienkārši. Pašķīrāmies un pašķīrāmies, bet nu… Man tas nebija viegli, protams, bet viņam, izrādās, bija vēl grūtāk,” stāsta bijusī draudzene.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas