Mūziķis Džastins Timberleiks ierauts skandālā; iespējams, pieķerts neuzticībā

Baiba Puriņa 26.novembris 2019, 18:01
 
Reuters / Scanpix /LETA
Nedēļas nogalē pasaules medijus pāršalca ziņa, ka pasaulslavenais mūziķis Džastins Timberleiks pieķerts divdomīgā situācijā ar savas jaunās filmas partneri Ališu Veinraitu, vēsta amerikāņu tabloīds "E!".
Ališa Veinraita ir 30 gadus jauna aktrise, kura kopā ar 38 gadus veco Džastinu šobrīd filmējas jaunā projektā "Palmer", kurā abi tēlo pāri.
Abi pagājušajā nedēļas nogalē pieķerti sadevušies rokās, kamēr atpūtušies kopā ar filmēšanas grupu. Ališas roka vēlāk atradusies arī uz Timberleika ceļa.
View this post on Instagram

A post shared by Blanco Tarantino TV (@blancotarantinotv) on

Avots medijam atklāj, ka pēc skandāla, Džastins kopā ar sievu, amerikāņu aktrisi Džesiku Bīlu, cenšas attiekties pret šo situāciju neitrāli, taču Džastins saprotot, ka uzvedies nepiedienīgi un licis sievai justies neērti. Viņš esot pasākumā pārāk daudz iedzēris.

Medijs norāda, ka šobrīd viss liecina par to, ka starp Džastinu un Ališu patiešām nekas neesot. Tomēr avots medijam neslēpj, ka Džastins jūtoties vainīgs sievas priekšā.

LAURENT LAURENT VU/SIPA/LETA

Jāatzīmē, ka 2012. gadā amerikāņu mūziķis un aktieris Džastins Timberleiks apprecēja amerikāņu aktrisi Džesiku Bīlu. 2015. gada aprīlī pāris sagaidīja savu pirmdzimto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:53

Jaunākās diskusijas