Jelgavā aplaupa latviešu reperi

tautaruna.lv 26.novembris 2019, 20:19
 
facebook.com
Robertu jeb reperi XRL aplaupīja viņa divistabu dzīvoklītī Jelgavā, kur ieradušies pieci svešinieki un pieprasījuši naudu. Tāpat nolaupīti arī recepšu medikamenti, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Laupītāji izsituši stiklu skapim, kurā glabājas Robertam izrakstīti medikamenti. Spēcīgie recepšu medikamenti laupītājus ieinteresējuši un tos kopā ar atrasto naudu piesavinājušies. Kopā nolaupīti aptuveni 500 eiro.

Garnadži bijuši tik nekaunīgi, ka turpat Roberta dīvānā vēl pavadījuši laiku, lai izdzertu dzīvokļa iemītnieka alkoholu. Šobrīd reperis krietni vairāk laiku pavada dzīvoklī, jo pasliktinājies veselības stāvoklis.

"Vakarā pieklauvēja pie durvīm, redzēju, ka tur stāv kāds nepilngadīgs puisis, kurš teica, ka vajag parunāt. Kad atvēru durvis, dzīvoklī ienesās četri būdīgi vīri un tas nepilngadīgais. Tas man atstāja tik lielu mentālu traumu, ka gāju pie psihiatra. Man diagnoze pasliktinājās, ”sēžu” uz vēl vairāk medikamentiem. Nevaru aizmigt pa naktīm," pauda reperis.

Dažas dienas vēlāk reperis vienu no laupītājiem pamanīja Jelgavā un nekavējoties izsauca Valsts policiju, kas garnadzi aizturēja. Likumsargiem izdevās atrast arī pārējos četrus laupītājus, kuri atradās Rīgā un jau tērēja iegūtos līdzekļus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas