Jauna informācija par Aizputē notikušo apšaudi

tautaruna.lv 8.maijs 2019, 10:55
 
Ģirts Gertsons/ F64 Photo Agency
Aizvadītā gada 30.septembrī tika vēstīts, ka Aizputes novadā pie viesu nama "Lejasrieķi" notikusi apšaude. Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, vai lietā ir jauni atklājumi.

Par apšaudi, kurā cieta trīs cilvēki, sākts kriminālprocess. Tiesa, tā gaitā nav ne aizturēto, ne arī aizdomās turamo personu, atzīst Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece Ilze Jurēvica.

“Kriminālprocesā turpinās aktīva izmeklēšana,” viņa skaidro portālam "liepājnieki.lv" . "Izmeklētāju rīcībā esošā informācija tiek rūpīgi pārbaudīta un tiek veiktas visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības nozieguma atklāšanai, tostarp vairākām ārvalstīm nosūtīti tiesiskās palīdzības lūgumi.”

"Kā iepriekš publiski esam apstiprinājuši, izmeklēšanas laikā gūtie pavedieni norāda uz to, ka notikušais ir starptautiskas nozīmes noziegums, Latviju, kā teritoriju, izmantojot nozieguma izdarīšanai."

“Šobrīd kriminālprocesā nav aizturēto personu, tāpat arī nevienai personai nav piemērots aizdomās turētā statuss,” atzīst Valsts policijas pārstāve, norādot, ka izmeklēšanas interesēs šobrīd policija nevar sniegt plašākus komentārus: “Tiklīdz būs publiski sniedzama informācija par izmeklēto kriminālprocesu, mēs informēsim.”

Policija atzīst, ka nodarījumā tiek saskatītas pasūtījuma slepkavības mēģinājuma pazīmes, tā I.Jurēcica.

Avots: Portāls "liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas