Siguldā jaunietes acu priekšā notriec viņas mīļoto

tautaruna.lv 30.aprīlis 2019, 12:19
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Siguldā 25 gadus vecu vīrieti notrieca iereibis automašīnas “BMW” vadītājs. Diemžēl vīrietis gāja bojā, vēsta raidījums "Degpunktā".
Bojāgājušā puiša dzīvesbiedre bija klāt notikuma brīdī un redzēja, kā viņas puisis tiek aizmests vairākus metrus uz priekšu.

18 gadus vecā meitene kopā ar savu ilggadējo dzīvesbiedru devās atceļā no lielveikala, līdz kāds piedzēries, 22 gadus vecs ”BMW” šoferis notrieca viņas puisi uz gājēju pārejas Ausekļa ielā.

Mediķi 25 gadus vecā vīrieša gūtos ievainojumus raksturoja kā nesavienojamus ar dzīvību. Viņa dzīvesbiedre šoka stāvoklī nespēja pat palūkoties uz gulošo tuvinieku un tikai gaidīja ārstu galējo spriedumu cerībā, ka viss tomēr būs labi.

Sieviete, ieraugot, ka pie ”BMW” stūres sēdošais jaunais vīrietis, izkāpjot no spēkrata, izskatās grīļīgs un neadekvāts, uzreiz saprata, ka vadītājs ir dzēris un tieši tāpēc nespēja novaldīt savu spēkratu.

Uz brīdi emocijas pārņēma virsroku un meitene izkliedza savas dusmas uz dzērušo šoferi.

Sieviete izsaka brīdinājumu citiem cilvēkiem neuztvert gājēju pārejas par drošu vietu, par spīti spilgtajām, brīdinošajām ceļazīmēm un satiksmes noteikumiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas