Baldonē noķer marihuānas audzētāju

tautaruna.lv 19.jūlijs 2018, 14:12
 
f64
Baldonē notverta persona, kas audzējusi marihuānu, kā arī glabājusi hašišu un psihotropos medikamentus, lasāms Valsts policijas “Facebook” ierakstā.

Šonedēļ, aizdomās turamā mājās veicot kratīšanu, Valsts policija atradusi 3 marihuānas stādus, 69 gramus žāvētas marihuānas, nedaudz hašiša, 13 tabletes tramadola un 3 tabletes klonazepāma. Mājokļa saimnieks nevarēja apliecināt šo psihotropo recepšu medikamentu nepieciešamību.

Likumsargi atsavināja atrastās apreibinošās vielas, kā arī LED lampu, kas bija izmantota marihuānas žāvēšanai, un aizturēja 1968.gadā dzimušo vīrieti, kurš nodarbojās ar aizliegto rūpalu. Pastāv aizdomas, ka persona tobrīd varēja būt narkotisko vielu ietekmē.

Iepriekš vīrietis nebija nonācis likumsargu redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas - par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas