Kristīnes M(P)isānes lietas sakarā

Astra Norvaiša

Šie pretīgie izteicieni un tie rupji raksti am tas viss?Jus Gedroici esiet nekam nederigs cilvēks šadus rakstus var rakstīt slims cilveks.Ļoti daudz latviešu  cilvēki dzivo arzemēs ar cittautiešiem un dzīvo ļoti labi.Un ja kadam cilvēkam ir izveidojusies cita situācija tad nav nekadu tiesību šadi uzvesties.Kaut dievs dotu  lai jūs dzīvē nekļudītos , vai jusu  berni vai mazberni ,mēs tak neviens nevaram zināt ka butu ja būtu.Un šoreiz vajadzetu padomāt,ja jau esiet tik naudigi noskaņots tad varbūt paklusējiet nu nav vajdzigi man lasīt tos jusu naidus.

17.februāris 2020, 16:57
Astra Norvaiša

Tedi aizver muti !

17.februāris 2020, 16:58
Astra Norvaiša

Juri Miler pirms sāc rakstīt tad uzzinu uzvārdu!

17.februāris 2020, 17:00
Astra Norvaiša

Nu lai tie negatīvie cilveki  tik dzīvo ar savām rupjībām un negatīvismu! Visi ļoti slēpjas savus ģimīšus nerafa ,tas jau vien nozīmē ka nejauki un netīri cilvēki.

17.februāris 2020, 17:03
Aivars

Ko es slēpjos? Manu blogu un profilus soc.tīklos jebkurš var atrast! Jūs, paši, deģenerāti, pasaules klaidoņi un salašņas, Sorosa pipeles sūkātāji, drebat uz raustaties! Taču nebūs vairs tā, kā jūs gribat, pasaule ir mainījusies un turpinās griezties ne tā, kā kosmopolītiskajiem draņķiem to gribās.

17.februāris 2020, 18:09
Haralds

te nav ko daudz runāt ..par šādām lietām atbild ĀM tas ir ārleitu minsistrs ..tacū tas mums ir prasts pidarass  .un ko pidars var prasīt no dāņu cūkām..lai arī starptautiskais ES likums nosaka --trešajām valstīm Es pisloņus neizdot.!!dāņiem pohuj uz kaut kādu vergu Latviju..Una rī LV valdībai un saeimai ir nospļauties uz saviem LV tautiešiem..

un kašķīgiem un žultainiem latviešim derētu saprast ka'du patiesību..lai ko Misāne būtu darījusi ,Latvija savējos pamest nedrīkst..Bet par cik LV avldība kopā ar saeimu ir valats nodevēji(Venstpils pretvalstiskā prihvatizācija) ,tas latviešiem jāsaprot ,ka uz savu Vēlēto SAEIMU PA'[LAUTIES NEKAD NEDRĪKST---tā vēl palīdzēs tevi zinīcināt un pazemot.

18.februāris 2020, 2:34
Regīna Ločmele

Kāds vājprāts! Cilvēk , ej taču ārstējies, Tu ( uz Jūs es Tevi nevaru uzrunāt!) neesi normāls! Savus mazvērtības kompleksus un psiholoģiskās traumas ej ārstēt pie psihoterapeita, nevis publiski noliekot SIEVIETI - MĀTI. Virsraksts vien jau liecina par Tavu intelektu! Principā , Tu tagad noliki 500 000 cilvēkus, kas ir izbraukuši no Latvijas ! Idiot, Tu viņiem varēji piedāvāt normālas darbavietas , ar normālu atalgojumu, lai varētu uzturēt ģimeni? Kurš aizbrauca ar vieglu sirdi??? Kurai mātei nesāp sirds, par savu , ārzemēs dzīvojošo bērnu, kuram no radiniekiem , vai paziņām kāds nav aizbraucis uz ārzemēm? Un, ja esi tik stulbs , tad apgaismošu - arī vīrieši apprec ārzemnieces, un arī vīrieši kļūdās partneru izvēlē. Nevienam nekad nav jāpacieš ne emocionāli, ne fiziski pāridarījumi, un pareizi Kristīne darīja , ka paņēma SAVU bērnu un atgriezās Latvijā.Man ir kauns , ka Tu esi latvietis , par vīrieti es Tevi nenosauktu! Gribēji mirkli slavas - dabūji , tagad jūties ar garāku krāniņu?! Interesanti, vai uz aci , Tu arī esi tik drosmīgs, kā soc. tīklos? Cik nožēlojams Tu esi, vai maz pats apjēdz ???

Var atšķirties viedokļi, var katram būt savi uzskati , bet cilvēks , savos izteicienos , nedrīkst nolaisties līdz zemiskumam!

18.februāris 2020, 11:32 (18.februāris 2020, 11:36 - labots)
Aivars

Tu, Reginočka, arī sen jau varēji emigrēt no Latvijas uz PaRašu un paņemt visus savus drauģeļus no mīļās Saskaņas! Hutins, zinot tava tētuka nopelnus, gaida tur tevi atplestām rokām! :)))

18.februāris 2020, 12:40
Regīna Ločmele

Pilnīgs pamuļķis esi? Kāds man sakars ar parašu un Saskaņu ? Esmu latviešu sieviete, precējusies ar latviešu vīrieti un dzīvoju Latvijā. Fantazētājs te uzradies . Ar galvu viss tev kārtībā?

18.februāris 2020, 13:25
Regīna Ločmele

Ai , ai ,ai iegooglēju Aivaru Gedroicu , kas ir tas pats niks - Aivars ( abiem vienāda gramatika). Un, izrādās , par tevi vecīt , izlec interesantas lietas! Iemetiet Google - palasiet tauta un paši sapratīsiet, kas šis vīrelis ir par fruktu , kurš labprāt maršē nacistu formastērpā. Mazais Napoleonelis , kuru nabagu, visi nepatiesi apvaino, un , kurš nopuņķojies,  raksta iesniegumus policijai :D :D Ak Dievs , kad palasīju par šo interneta aizkadra drosminieku , goda vārds, apsmējos. Ak tu , mazais mutes brūķētāj, man tevis ir žēl -reālajā dzīve visi viņu apbižo , tālab nākas izpausties virtuālajā. P.s. Bet tāds redz atļaujas mest ar akmeni , publiski nozākāt un kaunināt - sievieti- māti , kura jau tā ir nelaimīga un salauzta , kurai jau tā sirds plīst pēc saviem bērniņiem un acis , katru dienu, ir slapjā vietā. Ārkārtīgi vīrišķīgi un drosmīgi..., man vairs nav ko piebilst.

18.februāris 2020, 14:51
Aivars

Man nav ko kaunēties par to, kas par mani google atrodams, bet tu vai tad neesi Ločmele-Luņeva, ko? :)

18.februāris 2020, 16:49
Regīna Ločmele

Kāda vēl Luņeva , smieklīgais vīreli! :D :D Tev tiešām ar galvu kaut kas nav kārtībā! :D

18.februāris 2020, 16:53
Regīna Ločmele

Ak tāpēc tā Saskaņa , paraša , tēvs un kas tik vēl nē , tagad sapratu :D Nē , vīreli , ar mazo krānu, nav man nekādas saistības ar tavu Luņevu, atdziesti! Es , un mana ģimene , esam vistīrākie latvieši. Un, diez vai tā tava Luņeva te komentētu tādu sīku vīrelīti , kā tu. .. Nav kauns, ka par tantiņu - pensionāri , skrēji uz policiju iesniegumu rakstīt?! Nav kauns, ko te esi sakomentējis par Ūdrīti, par Arni Krauzi...? Nu , protams, ka nav , šitādus jau pats velns aiz nagiem baksta , lai riebeklības, par saviem līdzcilvēkiem,  internetā uzklabinātu.

18.februāris 2020, 17:15 (18.februāris 2020, 17:20 - labots)
Aivars

Draņķe esi ne mazāka par šo...bet lai tās kuces rej, karavānas iet tālāk ! :)))

18.februāris 2020, 18:04
Regīna Ločmele

Nē , sivēn , draņķis esi tu , pie tam pamatīgs. Ne te kāda kuce , ne tu kāda karavāna . Ļauns , vientuļš , nevienam nevajadzīgs vīrelis, kuram nav ne ģimenes , ne draugu , un, kas to vien zina kā rukšķēt internetā ! Pilns ļaunuma un žults , bez empātijas un cieņas pret apkārtējiem - saviem līdzcilvēkiem un tautiešiem.

18.februāris 2020, 18:16
Aivars

Ieslēdz labāk TV24, tur tava dubultniece uzstājas, paskaties un pakaifo! :)))

18.februāris 2020, 18:34
Regīna Ločmele

Paskaties spogulī un patīksminies par sava sivēna ģīmi. Skaistulis, vai ne ? Nenopriecāties? Netīrā dvēsele , spiežas uz āru pa visām vīlēm , mazais krān.

18.februāris 2020, 18:38
Aivars

Zem mana goda turpināt diskusijas ar sorosiešu maukām !!!

18.februāris 2020, 18:49
Regīna Ločmele

Tev nemaz nav zināms tāds jēdziens, kā gods,  nesmīdini. Kuces , maukas , parašas, sorosieši ... - ar lamuvārdiem maskē savu neinteliģenci un aprobežotību? Gļēvs , nesimpātisks vīrelis , kurš to vien dara, kā šļāc žulti un cenšas sanaidot tautu savā starpā . Labāk pastāsti, kā tad tur īstenībā bija ar to veco tantiņu, kas zvanīja uz Latvijas radio un sūdzējās par tevi, ka esi viņai izkrāpis māju. Audio ieraksts Google ir atrodams . Aizskrēji uz policiju un par tantiņu vēl uzrakstīji iesniegumu. .. Tāds populārs vīrelis esi - tikai , diemžēl, negatīvā nozīmē .

18.februāris 2020, 19:00
Regīna Ločmele

Protams, ja vīrelim kāds(a) atļaujas oponēt , tā , noteikti pārstāv kādu apvienību, vai partiju, vai kas jums tur viņas skaitās , nezinu ... trakās sazvērestības teorijas un Napoleoniņš jau gatavs no biksēm lekt laukā  - sasmējos :D :D

18.februāris 2020, 19:08

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas