Kristīnes M(P)isānes lietas sakarā

Beatrise Bumbure

Kas tas pat mudaku, kurš te pats savā agresivitātē un mazvērtības mākts plosās? Prātā jau jukuši? Nav nekādas ne saprašanās, ne morāles, ne par ko. Bet māk taču tādas parādes salikt! Nu vienkārši,  bez vārdiem! 

5.marts 2020, 13:11
Aivars

Tu pati saprati, ko samurgoji??? :))))

7.marts 2020, 18:45
Anda Freimane

Vai tiešām pie mums Latvijā pietrūkst vīru un vīriešu, kuri ir vardarbīgi pret savu ģimeni?! Vai jūs dzīvojat uz Mēness? 

Un to naidu un pretīgos izteikumus gan varējāt nelaist apritē, jo tāda veida komentāri seko katram rakstam vai notikumam. 

Sāku domāt vai raksta visgudrais autors pats nav agresīvs?!!!

Dunduriņš

9.marts 2020, 18:40
Dzintra Freimane

Par miljons % piekrītu raksta autoram A.gedroicam;Viesturam Viesturam;Robertam;Felicitai;Andai.NE PAR VELTI SAKA,KO SĒSI ,TO PĻAUSI. Kas tad Misāne par Dievieti,ka būtu pelnījusi atgriezties Latvijā??? Tieši otrādi,lai dzīvo tur,kur brauca LAIMES meklējumos.Pati ziepes savārijusi,lai arī izstrebj to DĀ!!! Valstij ir jāpieņem likums šajā jautājuma,ka neiejauksies ārzemju ģimeņu attiecībās !

10.marts 2020, 2:41
Dzintra Freimane

Nē,tieši otrādi,te ir daudz līdzīgu cilvēku Misānei:Astra Norvaiša;Biruta Bahmane;Sigita Krumholce;Beatrise Bumbure-KĀDI TAVI DRAUGI,TĀDS TU PATS !!!Regīna Ločmele,nejauc izbraukušos tautiešus ar LAIMES meklētājām,kuras precas ar ārzemniekiem,dēļ viņu bagātības un naudas.Laimoni Andin,Misāne gāja pie DĀR pilsoņa,dēļ mantas un naudas,viņa tikai izmantoja viņu ! Viņa krāpa šo vīrieti,jo tika pieķerta ar bijušo vīru. Vai tad nelasīji rakstu ?!Tāpat jāsaka Irēnai Siliņai,neviens Misānei bedri nerok-pati Misāne sev bedri ir izrakusi dziļi dziļo ,lai tad pati arī tajā krīt,lai neviens nemēģina vilkt ārā!!!Edžus pareizi saka,lai Misāne sodu izcieš DĀR.Kāpēc Latvija maisās DĀR ģimeņu lietā,kādā sakarā ?!!!

10.marts 2020, 3:22
Parsla Vilcina

Cik briesmīgi rupji un nežēlīgi vārdi skan no Aivara un viņa atbalstītāju  puses, nekad negribētu sastapties ar tādiem cilvēkiem. Pirms nosodāt Kristīni, vai esat tik balti? Cik mums Latvijā nav šķirto ģimeņu, cik daudz sieviešu audzina bērnus vienas pašas! Un lielāko tiesu nejauku vīriešu dēļ, bet neviens viņas nezākā. Moralizējat, nosodāt , it kā būtu redzējuši to arābu "enģeli"?Ir tāds sakāmvārds - Kas uz otru saka, pats ir.

10.marts 2020, 23:32

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas