5 zodiaka zīmes, kurām ir visvieglāk ieslīgt alkohola atkarībā

tautaruna.lv 17.septembris 2023, 1:00
 
pexels.com
"Astrotalk" astrologi nosauc, kurām piecām no 12 zodiaka zīmēm pastāv vislielākā iespēja ieslīgt alkohola atkarībā, balstoties uz astroloģiju.

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti komunikabili un sociāli aktīvi. Viņiem patīk būt sabiedrībā. Viņu mīlestība pret sociālo dzīvi var novest situācijās, kad alkohols kļūst par daļu no tās. Dvīņi dažkārt ir arī viegli ietekmējami. Apkārtējo spiediens var likt viņiem izvēlēties lietas, kuras viņi, piemēram, konkrētajā brīdi nevēlas. Dvīņu nemierīgais rakturs var veicināt to, ka alkohols var kļūt par līdzekli, kur meklēt mieru un kā aizbēgt no problēmām.

Zivis

Zivis ir ļoti jūtīgi un emocionāli cilvēki. Tieši šīs iezīmes viņus padara neaizsargātus alkohola priekšā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji mēdz meklēt emocionālo mierinājumu alkoholā. Alkohols spēj sniegt viņiem īslaicīgu mierinājumu un atbrīvojumu no emocionālā sloga.

Skorpions

Skorpioni ir kaislīgi un viņiem piemīt tendence uz pašiznīcināšanos. Viņu kaislīgā daba var izpausties gan pozitīvā, gan negatīvā veidā, un alkoholisms var būt rezultāts viņu vēlmei ļauties galējībām. Skorpioni ātri var iekrist atkarībās, ja nav uzmanīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir piedzīvojuma meklētāji. Viņos mīt neremdināma kāre pēc adrenalīna, jaunas pieredzes. Lai gan šīs piedzīvojumu alkas parasti ir pozitīvas, tās var arī ietekmēt viņu paškontroles spējas. Nonākot situācijās, kurās ir viegli pieejams alkohols, Strēlniekiem ir grūti no tā atteikties, jo šķiet, ka klāt nākamais piedzīvojums.

Mežāzis

Mežāži ir ambiciozi un disciplinēti. Var šķist, ka tieši viņiem pastāv vismazākā iespēja ieslīgt alkohola atkarībā, taču tā nav. Viņu nemitīgās bailes piedzīvot neveiksmi un nerimstošā tieksme pēc panākumiem var veicināt alkohola atkarību, meklējot veidus, kā sevi mierināt. Mežāži bieži vien ir pakļauti milzīgam spiedienam, un alkohols var kļūt par līdzekli īslaicīgai aizbēgšanai no realitātes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas