Garāmgājējs jogas nodarbību notur par masu slepkavību un "saceļ gaisā" visu pilsētu

tautaruna.lv 17.septembris 2023, 13:30
 
pexels.com
Lielbritānijas, piejūras pilsētas Skegnesas, likumsargi pagājušajā nedēļā saņēma satraucošu zvanu no kāda satraukta vietējā iedzīvotāja. Cilvēks ziņoja, ka pamanījis, ka piejūras kafejnīcas "Seascape" observatorijā notiek savāds rituāls. Satrauktais iedzīvotājs minēja, ka tur notikusi masu slepkavība, vēsta medijs "UPI".

Kā izrādās, tad garāmgājēji bija pamanījuši, ka observatorijas telpās uz grīdas nekustīgi guļ vairāki cilvēki.

Situāciju sociālajā medijā skaidroja arī uzņēmums minot, ka, ja kāds esot dzirdējis skaļas policijas sirēnas, tad uztraukumam nav pamata. Kāds bija izsaucis policiju, jo jogas nodarbības meditāciju uzskatīja par masu slepkavību.

"Mēs neesam daļa no traka kulta," mierināja uzņēmums atzīstot, ka viņu telpās regulāri norit dažādas jogas nodarbības, tāpēc uztraukumam, ka uz grīdas guļ cilvēki, nav pamata.

Kad notikuma vietā ieradās likumsargi, nodarbība bija jau beigusies un tās dalībnieki bija izklīduši. Izrādās, ka par satraucošo notikumu jeb pārpratumu nodarbību rīkotāji bija uzzinājuši no ēkas pārvaldnieka.

"Es biju šokēta. Tas bija tik sirreāli, es neticēju, ka tā ir patiesība. Es runāju ar lielāko daļu cilvēku, kas piedalījās [nodarbībā], un viņi teica, kas tas izklausās traki. Viņi visi piedalījās skaistā meditācijā, un nevienam nekad prātā neienāktu, ka to varētu uztvert šādā veidā," saka nodarbību organizatore.

Policijas pārstāvis apstiprināja, ka uz ēku tika izsaukti likumsargi, taču netika konstatētas noziedzīgas darbības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas