4 horoskopa zīmes, kurām 2022. gads ir ļoti bīstams

tautaruna.lv 9.februāris 2022, 2:30
 
pexels.com
Melnā Ūdens tīģera gads nesīšot izmaiņas absolūti visām horokopa zīmēm. Tomēr dažām šīs pārmaiņas var būt negatīvas, raksta "Rsute".

Vērša nepatika pamest komforta zonu un izmēģināt ko jaunu var izspēlēt ar viņiem ļaunu joku. Konservatīvisma dēļ viņi var zaudēt darbu, daļu ienākumu vai pat sabojāt savu personīgo dzīvi. Galvenais līdzeklis pret Vērša neveiksmēm ir pozitīva attieksme un pašapziņa.

Galvenā Dvīņu problēma ir nespēja pārvaldīt savas finanses un spontāna naudas tērēšana. Acīmredzamākais viņu problēmu risinājums ir papildināt zināšanas finanšu pratībā. Izveidojiet tēriņu plānu gadam un pieturieties pie tā.

2022. gads Mežāžiem var būt ļoti ražīgs dažādu dokumentu ziņā - līgumu parakstīšanas, papīru sagatavošanas utt. Tas viss jāizsver, jāpārbauda un jāizanalizē, nedeleģējot to trešajām personām. Mežāžiem jāizvairās no azartspēlēm un nepamatotiem finanšu ieguldījumiem.

Zivīm raksturīga iezīme ir "plūšana pa straumi". Tāpēc 2022. gadā viņām būs jāparāda raksturs un iniciatīva. Nebaidieties no grūtībām, un tad neveiksmes metīs līkumu Zivīm. Arī lētticība šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem nenāks par labu, jo ciešas attiecības ar nepazīstamiem cilvēkiem var piesaistīt krāpniekus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas