FOTO: Sieviete pārliecināta, ka sava izskata dēļ "izgāžas" darba intervijās

tautaruna.lv 6.maijs, 4:00
 
pexels.com
Tiktokeres Ešas Putnamas izskats dažiem var šķist ļoti ekstravagants. Viņas ķermeni, tostarp seju, klāj neskaitāmi tetovējumi. Bieži vien cilvēki attiecībā pret tetovējumiem var būt aizspriedumaini. Sieviete platformā "TikTok" dalījās ar pieredzēto, meklējot darbu, raksta "Insider".

Eša bija nosūtījusi savu CV Amerikas universālveikalu ķēdes "TJ Maxx" veikalam. Diemžēl darbu viņa neieguva.

Bieži vien saņemot atteikumu, cilvēki ar to samierinās un necenšās noskaidrot iemeslu. Tomēr 23 gadus vecā Eša vēlējās noskaidrot patiesību, jo viņai radās aizdomas, ka darbu nav ieguvusi sava izskata dēļ.

Ešas seju klāj dažādi tetovējumi un pīrsingi.

"Es ienīstu, ka mani tetovējumi ir tik noteicošais faktors, lai es iegūtu darbu vai nē," "TikTok" video teica Eša. "Tas, ka man ir tetovējumi, nenozīmē, ka es nebūšu labs darbinieks."

Sieviete devās uz konkrēto veikalu, kur bija pieteikusies darbā, lai noskaidrotu iemeslu, kāpēc viņa neizturēja konkursu. Veikala menedžeris viņai atzina, ka pie vakances neiegūšanas nav vainojams viņas izskats, bet gan darba pieredzes trūkums.

Eša uzklausīja skaidrojumu, taču tam nenoticēja. Viņa par piedzīvoto sūdzējās saviem "TikTok" sekotājiem. Daudzi no komentētājiem apgalvoja, ka viņa nav ieguvusi darbu savas attieksmes, ne tetovējumu dēļ.

Tāpat daļa minēja, ka tik tiešām pie darba neiegūšanas vainojams viņas izskats, jo uzņēmumi negribēs, lai veikala zāles darbinieki būtu tetovētas sejas. Tai pat laikā daudzi norādīja, ka daudzviet cilvēki tiek pieņemti darbā ar sejas tetovējumiem, taču Ešas gadījums ir unikāls, jo viņas mākslas darbi uz sejas ir "agresīvi".

View this post on Instagram

A post shared by Ash Putnam (@ashxobrien)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas