Bēru ceremonijas laikā notiek kaut kas prātam neaptverams; vīrietis atver zārku un nogriež mirušajam ausi

tautaruna.lv 5.aprīlis, 2:30
 
pexels.com
Sidnejā Austrālijā noticis kaut kas prātam neaptverams. Nelaiķa brālis atvēra zārku un nogrieza mirušā ausi, ziņo "Daily Star".

2022. gadā zemes klēpī tika guldīts 58 gadus vecais Dzjans Minga Li.

Mirušā vīrieša brālis sagaidīja, kad bēru izvadītājs aiziet prom, un piegāja pie aizvērtā zārka, to atvēra un nogrieza ausi.

Dzjans Džons Li, mirušā brālis, sacīja, ka viņam nebija "citas izvēles". Viņš šādu prātam neaptveramu darbu veica, lai pierādītu to, ka viņa brāļa dēls nemaz nav viņu asinsradinieks.

Viņš bija pārliecināts, ka viņa brāļadēls Čens Šans Li īstenībā nemaz nebija viņa dēls, jo zēns spēj izaudzēt sejas apmatojumu. Ja viņa aizdomas apstiprinātos, ka zēns nav mirušā brāļa dēls, tad Čenam Šanam Li nebūtu iespēju un tiesību pretendēt uz mirušā mantojumu - vienu miljonu dolāru vērtu māju Sidnejā.

"Es sagaidīju savu dēlu un atvēru zārku... un es vienkārši nogriezu mazus gabaliņus," Li turpināja. "Man nepatīka to darīt, bet šoreiz man nebija citas iespējas, jo dažas stundas vēlāk viņš tika kremēts." Viņš teica, ka ielicis ausi “plastmasas maisiņā” un pēc tam stikla traukā, ko ievietojis ledusskapī. Tikai tad, kad viņš mēģināja veikt analīzes, viņa pastrādātais nāca klajā.

Galu galā viņa centieni noskaidrot patiesību rezultējās ar apsūdzību - līķa apgānīšanu. Vīrietim tika piespriests naudas sods 776 britu mārciņu apjomā.

Dzjans Džons Li atklāj, ka rīkojies tik impulsīvi, jo brāļa dēls atteicies veikt DNS testu, tāpēc viņš nolēma lietu pārņemt savās rokās. Ausi viņš nogriezis, jo bēru izvadītājs bija noraidījis viņa lūgumu paņemt brāļa matu.

Viņš uzskata, ka dārgā māja pienākas viņa 91 gadu vecajai mātei, jo viņa šobrīd dzīvo sliktos apstākļos. Vēlāk tika atklāts, ka Čens Šans Li ir Dzjana Minga Li likumīgais dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

5.aprīlis

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:20

Jaunākās diskusijas