Jaunais vīrs kāzu svinību laikā izpēlē joku, kas rezultējas ar tikko noslēgtās laulības šķiršanu

tautaruna.lv 28.marts, 20:30
 
pexels.com
Ejot pie altāra, mēs domājam, ka ar otru personu pavadīsim kopā visu atlikušo mūžu un nekas nespēs mūs šķirt. Šādi domāja arī kāds pāris no Lielbritānijas, taču viņu cerības nevainagojās pozitīvā iznākumā. Īsi pēc salaulāšanās jaunā sieva paziņoja, ka šķirsies no vīra. 

Jaunā sieva nolēma šķirties no tikko apprecētā vīrieša jau kāzu svinību laikā. Tam par iemeslu bija tas, ka jaunais vīrs visu viesu priekšā apzināti pazemoja savu sievu, vēsta medijs "The Sun".

Kā izrādās, tad jau pirms kāzām jaunā sieviete bija pamanījusi interesantu uzvedību no topošā vīra.

Viņš arvien aktīvāk sociālajos medijos skatījās dažādus izjokošanas video jeb tieši dažādus jokus, ko citi izstrādājuši kāzu dienā ar savu partneri. Sievietes uzmanību bija piesaistījuši tieši divi no redzētajiem video. Vienā video kāds vīrietis savas sievas seju visu acu priekšā iegrūda kūkā, tikmēr kāds cits jaunais vīrs bija nolēmis parādīt visiem kāzu viesiem savas sievas apkaunojošās bildes.

Bažoties, ka arī viņas topošais vīrs varētu izspēlēt šādu joku, sieviete vairākkārt viņam uzsvēra, ka nevēlas neko tādu un negrib, lai viņš šādi bojā viņu īpašo dienu. Viņa pat bija minējusi līgavainim, ka, ja viņš ko tādu izdarīs, tad viņa šķirsies.

Pienākot kāzu dienai viss ritēja gludi līdz vakarā bija jāgriež kāzu torte. Jaunā sieva paņēma rokā nazi un veica pirmo iegriezumu kūkā, kad pēkšņi sajuta vīra roku uz pakaušā un tad viņa attapās ar seju kūkā. Viss viņas grims, mati un kleita bija sabojāti, viss bija nosmērēts ar kūku.

Viesi, protams, smējās un bija sajūsmā. Tikmēr jaunā sieva bija nikna, jo jutās pazemota. Viņa iesita pliķi vīram un ar asarām acīs aizskrēja prom. Jaunā sieva nolēma pārtraukt svinības.

Ieraudzījusi vīra patieso dabu, sieviete nolēma pamest viņu, neskatoties uz to, ka daudzi kāzu viesi teica, lai viņa tik ļoti nepārdzīvo un tas bija vien nevainīgs joks. Sieviete minēja, ka pēc šādas rīcības, viņa vairs nespēj uzticēties savam vīram, jo viņš bija apsolījis, ka nekādus jokus kāzu dienā neizspēlēs.

Tiek vēstīts, ka vien pēc 48 stundām, kad pāris bija mijuši gredzenus, jaunā sieva paziņoja, ka vēlas šķirties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas