"Jaunais Nostradams" nāk klajā ar paziņojumu, ko sagaidīsim 2025. gadā

tautaruna.lv 5.aprīlis, 4:30
 
pexels.com
Brazīlietis Atoss Salomē, kuru mēdz dēvēt arī par "dzīvo Nostradamu", nācis klajā ar jaunu pareģojumu. Gaišreģis atklāj, kas, iespējams, mūs sagaida 2025. gadā, vēsta "Daily Star".

Gaišreģis pareģojis, ka nākamais gads Lielbritānijas karaļnamā būs spriedzes pilns.

Velsas princesei Keitai Midltonei nāksies nest "smagu nastu".

Tā dēvētais "dzīvais Nostradams", kurš, kā apgalvo, ka ir iepriekš pareģojis karalienes Elizabetes II nāvi, paredz, ka Keita nākamgad saskarsies ar nozīmīgiem izaicinājumiem.

Lielākais nākamā gada izaicinājums saistās ar troni.

Viņš norāda, ka Keitai būs beidzot jāsaprot, vai viņa ir gatava uzņemties lielākas saistības un iegūt kroni. Grūtākais laiks Keitas dzīvē būs šī gada martā, jūnijā, septembrī un decembrī, kā arī viss 2025. gads.

Pareģis atklāj, ka Harija un Viljama starpā izcelsies liels strīds par to, kas kāps tronī pēc viņu tēva. Tāpat Keita saskarsies ar nopietnām veselības problēmām, tostarp viņai būs problēmas ar locītavām un kauliem. Tieši tāpēc pareģis Keitai iesaka šobrīd vairāk koncentrēties uz savu veselību un labklājību.

Saloms apgalvo, ka ir paredzējis, ka pasauli skars koronavīrusu un to, ka Īlons Masks nopirks mikroblogošanas vietni "X", un karalienes Elizabetes II nāvi. Viņš uzstāj, ka nav zīlnieks, jo nezīlē kārtīs, bet gan, iedziļinoties prāta dziļumos, veic dziļu un intuitīvu informācijas apstrādi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

5.aprīlis

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas