"Tallink" prāmja pasažieri piedzīvo šoku, ieraugot, kas notiek kajītēs

tautaruna.lv 23.februāris, 1:30
 
depositphotos.com
Februāra pirmā nedēļas nogale uz prāmja "Silja Symphony" Baltijas jūrā izvērtās ļoti neparasta - pārējo pasažieru acu priekšā tika sarīkota svingeru ballīte.

Somu izdevums iltalehti.fi raksta, ka svingeru grupa (cilvēki, kas nodarbojas ar grupveida seksu) sapulcējās uz kuģa, kas devies kruīzā no Helsinkiem uz Stokholmu. Laiks šobrīd ir pārāk auksts, lai ļautos šādiem priekiem uz kuģa klāja, taču kajīšu durvis tika turētas vaļā, un tur bija redzami neatbilstoši ģērbti vai pat kaili cilvēki.

Viņu izklaide šķita nepiedienīga citiem pasažieriem, īpaši ģimenēm ar bērniem. Pasažieri stāstīja, ka svingerus varēja pazīt pēc sarkanajām rokassprādzēm, neliela apģērba daudzuma un seksa rotaļlietām. Kuģa darbinieki ieteica viņiem aizvērt kajītes durvis.

"Tallink" pārstāvji skaidro, ka kompānijai nebija iepriekšējas informācijas par lielo grupu, vēl jo mazāk par tās iecerēm - rezervācijas veiktas individuāli. Prāmju kompānija apgalvo, ka būtu labāk, ja svingeru grupa par savu klātbūtni paziņotu iepriekš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas