"Upsiii, jūs neesat mans tētis!"; kuriozi, kas mulsina un smīdina

tautaruna.lv 17.janvāris, 15:15
 
pixabay.com
Nu kam gan nav gadījies kaut ko sajaukt - ielikt sieru nepareizā groziņā, iekāpt svešā mašīnā. Visbiežāk šādi gadījumi beidzas ar smiekliem.

Ieraksts "X": " Vakardien lielveikalu stāvlaukumā redzēju, kā sievietei gadījās nejauši iekāpt sveša vīrieša auto. Dzirdēju un redzēju, kā šoferītis skaļi teica: ei, ei, sieviete, kur jūs sataisījāties?! Viņa jau sāka smieties un atvainoties, ka sajaukusi automašīnas. Tev tā ir gadījies?"

Komentētāji dalās savā pieredzē: "Esmu mēģinājusi atslēgt mašīnu, kas nav mana manējā (identiska) bija noparkota 3 stāvvietas tālāk"

"Ir gadījies! Iznācu no veikala, noliku pirkumus aizmugurējā sēdēklī, pati iekāpu un saku vīram LAIŽAM. Ļoti izbrīnīts skatiens manā virzienā - uz kurieni tieši? :D Tikai tad sapratu, ka tas nav mans vīrs. Lieki piebilst - idetnisks modelis un auto krāsa."

"Reiz ar vienu drušku izejot no DUS braši sēdāmies mašīnā ar tekstu - LAIIIIŽAAAAM! Uz ko vadītājs pagriezās pret mums un dziļdomīgi novilka- kur ta laidīsim? Smējāmies visi. Visvairāk, pareizās mašīnas vadītājs, kurš redzēja, kā mēs speramies uz nepareizo mašīnu"

"Esmu svešas mašīnas bagāžniekā pirkumus sakrāmējusi, nepamanīdama, ka īstais auto ir mazliet tālāk. Svešais šoferītis ilgi nesaprata, kas noticis, jo es no smiekliem gandrīz gar zemi"

"Pirms pāris dienām vīrs gaidīja meitu pie skolas. Atveras durvis, iekāpj sveša meitene, piesprādzējas un skatās lielām acīm uz vīru - "Upsiii, jūs neesat mans tētis!""

"Mums mašīnā iekāpa jauns puisis, kamēr sastrēgumā bijām pie pieturas. Iekāpj un “ooo vecīt, es Tevi tik ilgi gaidīju!”. Mēs uz viņu skatāmies un ņirdzam, kad viņam pieleca, kas noticis-smējāmies visi"

"Man gadījās Ikšķilē pie Maximas.Izeju no tur esošās kafe,pieeju pie ,,sava "sudraba džipiņa,atslēdzu... iesēžos un pēc sekundes sāku skatīties,ka ,,manā" mašīnā svešas mantas..Ļoti ātri izrausos ārā.Nez kā būtu ,ja saimnieks paspētu atgriezties.Pilnīgi apdullu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas