"Es vienkārši atsakos ticēt savām acīm!"; iksotāji "šūmējas" par "Supernovas" pusfinālistu sarakstu

tautaruna.lv 17.janvāris, 3:00
 
Publicitātes foto
Ir noskaidroti Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" pusfinālisti. Taču viņu vidū nav ilgadējais konkursa dalībnieks Markus Riva. Vietnē "X" par šo faktu izvērtusies "karsta" diskusija.

"Es atsakos, es vienkārši atsakos ticēt savām acīm. KUR IR MARKUS RIVA?! KUR?!?!?!" vietnē "X" taujā Anastasija.

Mareks: Jāsaka godīgi. Līdz ar viņu tad arī (varbūt?) izgaist slavenais "Latvijas Rīvas Lāsts" - ja viņa dziesma nebrauc uz Eiropu, nekas labs negaida

Klejotājs: Kuš! Citādi vēl pieliks šo klāt!

Evita: Kaut kur bija manīts ar zirgu jājam!

Jānis: Atmetis cerības vai tomēr atlases žūrija vainīga?

Alise: Viss. Supernovai vairs nav nekādas jēgas, ja tur nav Rivas. Un es nopietni.

Hipsteru arodbiedrība: Šogad būtu bijis viņa desmitais mēģinājums, un par to vien viņš būtu jāsūta uz EU

Jau ziņots, ka dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā žūrija izvēlējusies 15 māksliniekus, kuri 3.februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iekļūšanu finālā. Konkursa 10 finālistus, kas par uzvarētāja titulu sacentīsies 10.februārī, noteiks žūrija un skatītāji.

Konkursa "Supernova" pusfinālā iekļuvusi Agnese Rakovska ar dziesmu "AI". Dons šogad konkursā piedalīsies ar dziesmu "Hollow", kas tapusi sadarbībā ar ārvalstu autoriem.

Konkursa pusfinālā iekļuvis arī Alekss Silvers ar dziesmu "For the Show", "Avei" ar dziesmu "Mine", "B/H" ar dziesmu "Amsterdam", Katrīna Gupalo ar dziesmu "The Cat’s Song" un "St Leviča" ar dziesmu "Tick Tock". Visi šie izpildītāji iepriekšējos gados jau reiz piedalījušies "Supernova" konkursos.

Tāpat konkursa pusfinālā sacentīsies "Ecto" ar dziesmu "Outsider", Edvards Strazdiņš ar dziesmu "Rock n’ Roll Supernova", "Funkinbiz" ar dziesmu ukraiņu valodā "Na Chystu Vodu", "Jar of Kings" ar dziesmu "Wildfire", "Papīra lidmašīnas" ar dziesmu "Mind Breaker", Patrīcija Spale ar dziesmu "Heaven’s Raining Down on Me", "Sasha Sil" ar dziesmu "Love is a Language" un "Vēstules" ar dziesmu "Kur?".

Konkursa uzvarētājs pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. "Supernova" mērķis ir atrast skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli notiks 7. un 9.maijā, bet fināls - 11.maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas