VIDEO: Zelenska dubultnieks izsmej krievus

tautaruna.lv 3.marts 2023, 18:15
 
Ekrānšāviņš no video
"Kvartāla" zvaigzne humorists Jurijs Veļikijs, kuru viņa parodijas dēļ sauc par Ukrainas prezidenta Vladimira Zelenska dubultnieku, ironizējis par krievu karavīru sievām, raksta UNIAN.
Komiķis pajokoja par neseno situāciju, kad Krievijas Federācija paziņoja, ka karā bojāgājušo militārpersonu dzīvesbiedrēm it kā dāvināti kažoki. Parodija jau publicēta viņa YouTube kanālā.

"Nesen internetā parādījās ieraksts, kurā vairākas sievietes, stāvot uz ielas un turot priekšā kažokus, kameras priekšā pateicas kādai nesaprotamai komisijai par tik vērtīgu dāvanu, un ar prieku apgalvo, ka pat nedomāja, ka kādreiz viņām “būs tāda iespēja” tikt pie šīm dārgām kažokādām. Interesanti, ka kažokus viņām atņēma uzreiz pēc filmēšanas, skaidrojot, ka tie ir nekvalitatīvi, un drīz viņām došot jaunus, labākus," norādīts parodijas aprakstā.

Video Veļikijs krievietes izskatā vispirms pateicas par kažoku, taču drīz vien izrādās, ka karavīru sievām tos tomēr nedos. Vispirms "l''imenis" tiek nolaists līdz vējjakai, tad džemperim, bet finālā krievietei jāpasakās par zeķēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas