Lato Lapsa sola nelabvēļiem nežēlīgi atriebties; "Es jūs ... vienu pēc otra"

tautaruna.lv 3.marts 2023, 1:30
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Pēc VID darbinieces Lūriņas atklātās intervijas Lato Lapsa ir kļuvis ļoti nikns un sola nežēlīgi atriebties visiem, kuri vajājuši viņu un viņa radus.

Lato Lapsa "Twitter" raksta: "Mērgļiem, kuri nolēma pret mani vērsties, vajājot manus draugus, radus un ģimenes locekļus, šim noziedzīgajam nolūkam izmantojot savus augstos amatus un valsts resursus: es jūs izp… vienu pēc otra, un vienīgi vaļsirdīga atzīšanās un nožēla var jūs glābt."

Komentētāji ir nobažījušies, vai žurnālists ilgstoši spēs aktīvi "karot", uz ko Lato atbild: "Paldies, būs jau labi. Kā jau rakstīju pirms laiciņa - kārtīgs kautiņš ir vienīgais, kas jau gadu pusotru piešķir dzīvei krāsu un garšu, un paldies tiem, kas to nodrošina. Ja vajadzēs konspiratīvo dzīvokli, par to atsevišķi."

no_Asariem raksta: "Skan jau draudīgi, bet tā tīri tehniski - nu, parādīsies kaut kādas publikācijas, un ko? Kurš vairs ņem nopietni tādu Pietiek vai Dienu? Lai patiešām izdr*, tur jābūt kaut kam dzelžainam, no kā nevar nolekt. Kādiem autentiskiem video vai audio kā minimums."

Premjera Fotogrāfs: "No sirds vēlu veiksmi un izdošanos. Šajā pīļu dīķī vajadzīga jezga."

Aigars: "Šitikte dusmīgs Lato vēl nav redzēts!"

Alieninwig: "Pareizi, parādā nav ko palikt. Nevienam amats negarantē nemirstību."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas