Labklājības ministrs pamatīgi izgāžas TV raidījuma tiešraidē

tautaruna.lv 17.decembris 2021, 8:00
 
replay.lv / Ekrānuzņēmums
Uz LTV raidījumu "Kas notiek Latvijā?" par jautājumu "Kas notiek ar Latvijas plāniem energoresursu cenu mazināšanai?" aicināts diskutēt bija arī labklajības ministrs Gatis Eglītis (JKP).

Trešdien, 15.decembrī, LTV raidījumā "Kas notiek Latvijā?" gan politiķi, gan uzņēmumu vadītāji bija aicināti savu viedokli izteikt un diskutēt par Latvijas plāniem energoresursu cenu samazināšanai.

Īpašu izbrīnu skatītājos un arī sociālo tīklu lietotājos izraisījis labklājības ministrs Gatis Eglītis (JKP), atbildot uz raidījuma vadītāja Jāņa Dombura jautājumu: "Cik mājokļu vai mājsaimniecību ir Latvijā?".

Eglītis atbildi iesāka ar: "Labklajības ministrijas uzdevums ir rūpēties par tām majsaimniecības grupām, kurām šobrīd ir visgrūtāk, tie ir invalīdi, daudzbērnu ģimenes." Pēc Dombura uzstājīga aicinājuma atbildēt uz uzdoto jautājumu pēc būtības, Eglītis nopūšas un turpina: "Kopā? (gara pauze) 500 000?"

Domburs ministru izlabo, Latvijā kopumā ir 800 000 mājsaimniecību.

"Labklājības ministrs, nezina, cik Latvijā mājsaimniecību. Toties protās lielīties, ka kādam kaut ko piešķīris un tas esot mērķēti un gudri. Pārlieku prātā, vai tiešām varam būt droši, ka valdības locekļi zina, par ko atbildīgi? Bet, ja zemnieks nezinātu, cik liels ir viņa lauks?"

"@JanisDomburs: Cik Latvijā ir mājsaimniecības?@EglitisGatis: 500 tūkstoši. Labklājības ministrs parāda savu kompetenci. Bija smieklīgi. "

"skatos @JanisDomburs #knl. pamata secinājums - labklājības ministrs nav informēts, cik viņam LV ir aprūpējamo."

"Strādāju Rīgas SD un esmu studente. Uz rokas saņemu ap 670 eur mēnesī, bez ikmēneša rēķiniem, sedzu arī studijas maksu. Klausoties šī vakara sarunu saprotu, ka Eglīša kungs aicina vērsties pie SD kolēģiem, ja nevarēšu segt rēķinus. Šovakar politiķi spridzina"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas