VIDEO: laika ziņas TV3 ēterā lasa 14 gadus vecs jaunietis

tautaruna.lv 17.decembris 2021, 12:09
 
Publicitātes foto
17. decembrī savu pirmo oficiālo darba dienu mediju grupas "TV3 Group" rīta raidījumā “900 sekundes” aizvadīja 14 gadus jaunais laika ziņu moderators un laikapstākļu entuziasts Martins Bergšteins, kurš ar meteoroloģiju vēlas saistīt arī savu turpmāko karjeru.

Lai arī savu TV debiju piedzīvoja jau pagājušajā nedēļā, sākot ar šodienu viņš oficiāli pievienojas komandai, lai katru piektdienas rītu skatītājiem vēstītu aktuālāko laika prognozi dienai un gaidāmajām brīvdienām.

“Sajūtas par pievienošanos TV3 komandai ir vārdos neaprakstāmas. Man ir liels gods, ka tiku uzrunāts un, ka mans darbs ir ticis augstu novērtēts,” atzīst jaunais laika ziņu moderators Martins.

Martins šobrīd mācās Jelgavas Valsts ģimnāzijas 8.u2 klasē. Interese par meteoroloģiju viņam radusies jau pirms aptuveni sešiem gadiem, kad Martins uzņēma video ar negaisu, kas pašam ļoti iepaticies. Pēc šī video vēlējies turpināt iemūžināt laikapstākļus, kas noveda pie aktīvas sekošanas līdzi laikapstākļu prognozēm un dabas norišu novēršanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas