VIDEO: Twitterpubliku izbrīna Ministru kabineta publiskotais video

tautaruna.lv 22.augusts 2021, 9:14
 
Kaspars Krafts/F64
Ministru kabineta oficiālajā “Twitter” kontā publiskots video ar Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa piedalīšanos festivālā “Lampa”. Video redzams, kā premjeram gājis, izmēģinot koku stādīšanu “mammadaba” stendā.

Izklaide par valsts naudu. Labāk būtu 3 metrus dzeloņdrāts uz robežas novilcis,” pukojas viens. Otrs piebalso, ka laikam jau uz robežas viss kārtībā, ja var stādīt kokus "mammadaba" stendā.

Citi priecājas, ka Ministru prezidents atbalsta zaļāku Latviju, un neņem vērā tviterpublikas aizrādījumu, ka atbalsts būtu tad, ja apstādītu pāris hektārus. Turklāt, šīs izrādīšanas vietā, pēc dažu domām, vērtīgāk būtu bijis ilgāk uzturēties Latvijas pašvaldības savienības kongresā, nevis steigā to pamest.

Dažs jūt līdzi premjeram, kuram, kā redzams video, ar koku stādīšanu neko raiti neiet, taujājot, kāpēc cilvēkam liek publiski darīt to, ko viņš neprot.

NRA jau rakstīja, ka 20. augustā Salacgrīvā notika 31. Latvijas pašvaldību savienības kongress. Tāpat 20. augustā Cēsīs sākās festivāls “Lampa”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:37

Jaunākās diskusijas