Vectēvs aiznes jaundzimušo mazdēlu uz policiju; iemesls pārsteidz

tautaruna.lv 22.augusts 2021, 15:46
 
pexels.com
Krievijā kāda jaundzimušā vectēvs, 44 gadus vecs Kirgizstānas pilsonis Kuralbeks Kočkorovs uzdeva savu mazdēlu par "atrastu bērnu" un nogādāja policijā, lai glābtu savas meitas reputāciju, ziņo "lifenews.ru".

Vīrietis policijas iecirknī ieradies nakts laikā ar mazuli uz rokām, stāstot, ka to pamanījis pamestu autobusa pieturā. Viņš mazuli vēlējies izglābt, tāpēc devies uz policiju.

Policija apskatīja video ierakstus no minētās autobusa pieturas un tajos Kuralbeks vai bērns nebija manāni. Kļuva skaidrs, ka vīrietis melo par notikušo. Policija devās uz vīrieša māju un Kuralbeks visā atzinās.

Vīrietis nesen esot kļuvis par vectēvu, taču šī ziņa vīrieti nav iepriecinājusi, jo ar meitu notikusi nepatīkama situācija.

Pavasarī 20 gadus veco Erkaimi nolaupījis viņā iemīlējies tautietis, kas ir tradīcija. Pāris apprecējies, lai gan Krievijā viņu laulība nav reģistrēta. Jaunā sieva palikusi stāvoklī un 4. augustā dzemdējusi mazuli. Taču sievietes jaunais vīrs pēkšņi pazudis. No dzemdību nama sieviete atgriezusies vecāku mājās ar mazuli uz rokām. Kuralbeks nolēmis rīkoties, lai "atmazgātu" meitas reputāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas