Izskan divas versijas, kas Jaungada naktī notika ar Lauri, kuru atrada mirušu

tautaruna.lv 11.aprīlis, 4:30
 
depositphotos.com
Bēdīgas ziņas otrdien saņemtas no Valsts policijas – atrasts Jaungada naktī pazudušais Lauris Zaube. Jaunieša līķis izvilkts no upes vairāku kilometru attālumā no viņa pēdējās zināmās atrašanās vietas, vēsta "Degpunktā".

To, ka nezināmu apstākļu dēļ Lauris varētu būt nonācis ūdenī, toreiz sprieda arī tuvinieki, izsekojot Laura telefona signālu un vēlāk dodot norādes ūdenslīdējiem pārmeklēt līdzās Lielupei esošo novadgrāvi.

Toreiz neoficiāli izskanēja arī versija, ka Laura josta it kā atrasta pavisam citā pusē, tālu no telefona pēdējā signāla vietas. Tika pieļauta arī versija par noziegumu.

Vēlāk mistiskos apstākļos parādījās ziņas, ka Lauris bijis pazīstams ar pasaulē slavenu noziedznieku, kurš nez kāpēc investējis prāvus līdzekļus, lai Anglijā sarīkotu fiktīvas Laura bēres. Šādas rīcības iemeslus pārbaudīja gan pašmāju, gan Lielbritānijas policija, taču pagaidām nekāda publiskojama slēdziena nav.

Šobrīd vienīgie secinājumi, kas izdarāmi - Lauris Jaungada svinību laikā, atstājot viesu namā virsdrēbes, labprātīgi vai piespiedu kārtā devās uz upi, tur nonāca ūdenī, un pavasara straume viņa līķi aiznesa deviņus kilometrus līdz pat Spuņciemam. Otra versija, ka Lauris ūdenī ielēcis vai kā citādāk tajā nonācis jau Spuņciema pusē, pirms tam telefonu izmetot upē pie Straupciema.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:54

Jaunākās diskusijas