Jau 5 mēneši kopš Annas pazušanas; vīrs nāk klajā ar vēstījumu

tautaruna.lv 11.aprīlis, 1:30
 
Ekrānšāviņš no video
Aprīļa sākumā apritēja 5 mēneši, kopš pazuda Anna Jansone, bet viņas vīrs Juris Evertovskis vēl tic, ka sieviete atradīsies un uzrunā viņu ar soctīklu starpniecību.

Kā zināms, Anna Jansone ir pazudusi kopš pērnā gada 1. novembra. No mājām viņa izgāja kopā ar četrus mēnešus veco meitu Luīzi. Nākamajā rītā nomas automašīnā pie Ķemeru tīreļa tika atrasta Luīze, diemžēl mirusi (vēlāk tika konstatēts iemesls - pēkšņās nāves sindroms), bet mātes meklēšana turpinās līdz pat šodienai.

Pirms pāris dienām Juris atkal vērsās pie Annas, uzsverot, ka tagad vairāk nekā jebkad viņam ir nepieciešama dzīvesbiedres palīdzība.

"Dārgā, es atceros kā mēs sarunājām, ka esam viena komanda. Es zinu, ka joprojām tā arī ir — neviens nav izmests, neviens nav izstājies. Esmu centies šos mēnešus darīt mūsu komandas darbus, cik nu protu un spēju. Bet šobrīd tiešām ir ļoti vajadzīga arī tava palīdzība.

Jā, es saprotu, ka mans "protu un spēju" līmenis ir tālu no vēlamā. Zinu, ka esmu pa šo laiku daudz ko izdarījis aplami, izdarījis nepilnīgi un arī vienkārši neizdarījis. Es te nelepojos. Es tikai cenšos paskaidrot, ka man šobrīd tavu palīdzību vajag vairāk nekā iepriekš," raksta Juris.

Viņš kārtējo reizi lūdz Annu padot ziņu par sevi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas