VIDEO. Elvja Merzļikina "asā reakcija" intervijā līdzjutējos raisa dažādas emocijas

tautaruna.lv 23.aprīlis, 14:15
 
Romāns Kokšarovs/MN
Vārtsargs Elvis Merzļikins saviem komandas biedriem Latvijas hokeja izlasē ir gatavs atdot visu, pirmdien sarunā ar žurnālistiem teica hokejists.

Merzļikins sarunās ar treneriem un Latvijas Hokeja federāciju (LHF) norādījis, ka šajā sasaukumā ar medijiem vairāk nerunās. Noprotams, ka hokejistu neapmierina daļas sabiedrības reakcija uz viņa izteikumiem pērn par to, ka algu viņam maksā klubs, nevis valstsvienība.

"Nesaku, ka Latvijas fani pārspīlē, jo ir arī labi fani. Atvainošos, ja esmu kādu aizskāris pagājušajā gadā kādā no intervijām. Braucu uz Latvijas izlasi ar vislielāko prieku un mīlestību, taču man negribas ierasties mājās, jo nejūtos šeit laipni lūgts," teica Merzļikins. Latviešu vārtsargs uzsvēra, ka viņš nav pelnījis tādu attieksmi, kādu viņš izjūt.

Hokejists vēlreiz atkārtoja, ka izlasē ir ieradies, lai būtu kopā ar saviem komandas biedriem, nevis mediju dēļ.

"Šajā karā starp mums un jums, medijiem, jūs esat uzvarētāji. Šajā reizē es padodos. Grozi kā gribi, bet tāpat jūs būsiet uzvarētāji. Šis ir aizgājis pāri strīpai - es ierodos mājās, bet nejūtos šeit laipni lūgts. Lidostā gāju ar noliektu galvu, lai cilvēki mani nepazīst," sarunu noslēdza Merzļikins.

Cilvēku reakcija pēc šīs intervijas ir dažāda: vieni uzskata, ka vārtsargs taisa drāmu, kur tās nav, citi savulārt ir hokejista pusē un viņu atbalsta.

Dīvāna eksperte: Pagājušo gadu čīkstēja, ka par spēlēšanu Latvijas izlasē nemaksā, šogad saulcerītis ... Nu sorry vecais. Šīs dienas intervija izteica visu, šokējoši, ka vecis var būt tāda morālā lupata. Vai nu spēlē vai brauc uz USA un taisi tur drāmas.

SlashMush: Atbrauc un taisa drāmu ari seit. Pilnigi tas pats kas Kolumbusā. Visi vainīgi, bet vinš ir vilcējs.

RH: Lieciet tak cilvēkam mieru, lai dara savu darbu!!!

Normunds: Rokas nost no Merzļikina!

Visi suņi: Pilnībā atbalstu katru vārdu.

UK: Bet kāpēc nevar mediji vienkārši likt Elvi mierā? Puisis spēlē NHL, kas nozīmē, ka viņš ir pasaules elitē savā jomā. Super, malacis. Ja negrib, ka ar un par viņu runā, nu ok. Priecājamies par viņu un viss.

Egīls: Pateikt jau pateica labi, bet nu uzvilcies gan kā elle. Bet muld, ka neinteresē, ko žurnālisti raksta par viņu. Ja neinteresētu, tad nebūtu tā uzvilcies. Vai ar tādu noskaņojumu būs gatavs spēlēt? Es kaut kā neticu. Pie katras kļūdas zinās, ka rakstīs un atkal ārdīsies.

C2: Viss bija labi līdz cienītais norādīja, ka ir atbraucis "dēļ tiem tur čaliem". Izlase pārstāv valsti un spēlē dēļ valsts, nevis savu individuālo ambīciju dēl. Ja tu izlasē neesi Latvijas dēļ, tas pi**ies projām un meklē savu labumu citur.

Dzenis: Kādā līmenī var nospēlēt vārtsargs, kurš hroniski netiek galā ar emocijām?

Erny: Sportā tāpat kā dzīvē.. darbi runā skaļāk par vārdiem. To ar novēlēšu Elvim

Nagla: Elvis ir emocionāls un pat NHL skola nav viņam palīdzējusi abstrahēties no liekā trokšņa. Cerams sakārtos galvu un parādīs klasi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:35

Jaunākās diskusijas