VIDEO. Katy Tindemark atklāti par kopdzīvi ar miljonāru

tautaruna.lv 2.februāris, 4:30
 
Ekrānuzņēmums
35 gadus jaunā vijolniece Katy Tindemark, kura šobrīd dzīvo turīga vīrieša namā Jūrmalā, sagaidot draudzeni, izrāda grezno villu.

Namā ir ne tikai guļamistaba ar elektriskiem aizkariem, bet arī žilbinošas lustras, privātā sporta zāle un neskaitāmi daudz istabu.

Jaunajā sezonā pie skatītājiem atgriežas šovs “Slavenības. Bez filtra”, kurā viena no ekskluzīvākajām zvaigznēm būs jaunā vijolniece Katy Tindemark. Viņa pirmajās šova sērijās dalās pārdomās ar draudzeni par kopdzīvi ar miljonāru. Kā izrādās, Katy savā guļamistabā mēdzot gulēt viena un tikai retā naktī abi ar mīļoto vīrieti satiekas vienuviet, bet viņa par to lieki neraizējas.

Pašlaik es dzīvoju Jūrmalā, lielā mājā, kura pieder manam vīrietim. Attiecības ilgst jau vienu gadu. Jā, viņš ir turīgs. Viņš ir pirmais cilvēks, kas mani tā lutina.

Katy atklāj savai draudzenei, ka nepārzina, cik daudz istabu ir viņas mājā, bet zina kopējo ēkas platību - 900 kvadrātmetri. Pagaidām vēl māksliniece neatklāj sava mīļotā vārdu un nodarbošanos, vien min, ka viņš ir ļoti turīgs un ik dienu lutina savu draudzeni.

Slavenību ikdienas rituāliem, spilgtākajiem dzīves notikumiem un šokējošākajiem pavērsieniem, skaties pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas