Populāru Krievijas aktieri aiztur ar narkotikām apakšbiksēs

tautaruna.lv 2.februāris, 2:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Krievu aktieris Anatolijs Rudenko, kurš skatītājiem pazīstams no desmitiem filmu un seriālu, Maskavā aizturēts ar narkotiskām vielām, kuras policisti atrada ļoti pikantā vietā.

Seriālu zvaigzne tika aizturēta Maskavā. Ceļu policijas darbinieki nolēma apstādināt taksometra automašīnu pārbaudei, kurā atradās Rudenko. Pasažieris uzvedās dīvaini un bija manāmi nervozs, tāpēc policisti nolēma viņu pārmeklēt, un tajā brīdī atrada maisiņu ar aizliegtām vielām.

Anatolijs Rudenko sacīja, ka par tā saturu nav zinājis, un stāstīja, ka paku atradis vēl pagājušā gada decembrī, kad pastaigājies ar savu suni. Viņš esot domājis, ka tā ir “inde, ko izplata suņu mednieki”, un vienkārši ielicis to savā kabatā, lai aizsargātu dzīvniekus.

Taču tālākā pārbaudē atklājās, ka baltā viela ir mefedrons, kura kopējais svars bija 0,57 grami.

Anatolijs centās ieskaidrot, ka viņš vienkārši aizmirsis izvilkt maisiņu no jakas. Taču Rudenko versija noteikti nekādi nesaskan ar to, ka narkotikas pie viņa tika atrastas nevis jakā, bet daudz interesantākā vietā - apakšbiksēs. Kā vēsta Krievijas mediji, maisiņš pie ķermeņa bija piestiprināts ar līmlenti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas