"Trīs peles spiras uz sliedēm," Lato Lapsa ironizē par regulārajiem vilcienu kavējumiem

tautaruna.lv 28.janvāris, 16:40
 
MN
Tehnisku iemeslu dēļ vilciens atcelts, stipra snigšana var izraisīt vilciena kavējumu - šādi un līdzīgi paziņojumu lasāmi ik dienu "Pasažieru vilciens" mājaslapā. Šobrīd, izmantojot vilcienu kā pārvietošanās līdzekli, neviens nevar būt pārliecināts, ka gaidītais vilciens vispār atbrauks un vai nokļūs galapunktā. Žurnālists Lato Lapsa publicējis lakonisku komentāru šajā sakarā.

"Ja ne stipra snigšana, tad vidēja snigšana, jebkāda snigšana, lietus, pretvējš, sānvējš, bezvējš un trīs peles spiras uz sliedēm. Jebkas noderēs," ironizē L. Lapsa saistībā ar nu jau par ikdienu kluvušajiem "Vivi" vilcienu kavējumiem.

Andris: Jāsamierinās, ka dzīvojam zemē ar anomāliem laikapstākļiem.

Andrejs: Kas vēl karstajā vasarā būs. Neturēs tie akumulatori...

Sids: kāpēc neviens no iemesliem nav "Politisku iemeslu dēļ"

Viktorija: Vēl jau vasaras tveice priekšā. Ko tad teiks?

Artis: Arī dziļas peļķes, bedres un korizija uz sliedēm

Average: Vilciens vienmēr licies pret laikapstākļiem visnoturīgākais transporta veids, ja ceļi aizputināti un āra orkāns, autobuss var nebraukt, lidmašīnas nelidot, bet vismaz vilciens ies. Bet šie pat vienam otram velosipēdistam netur līdzi.

Jau ziņots, ka "Pasažieru vilciens" vietnē "X"(iepriekš Twitter") paziņojumus par vilcienu kavēšanos vairs neliek.

Uzņēmums to skaidro ar koncentrēšanos uz primārajiem kanāliem, kurus izmanto tieši vilcienu pasažieri informācijas iegūšanai gan par vilcienu kustību, gan izmaiņām tajā. Tie ir "Pasažieru vilciena" mājaslapa "vivi.lv" un mobilā lietotne "Vivi Latvija".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas